| xCaTgIrLx a întrebat:

Am chef sa dau funda.Ok.Cine imi spune intamplari(cele mai amuzante)primeste funda!winking
P.S. Intamplari din viata sawinking

Răspuns Câştigător
| yuly04 a răspuns:

Deci au fost mai multe unu am visat ca mancam branza si de dim m-am trezit cu branza in sifonier a douam-am trezit noaptea de fapt somnambula si defilam ca un fotomodel prin hol in chiloti a treia am luat plapuma in somn si am plecat pe sosea cu ealaughing))))))

11 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Cand eram mai mica, la tara, m-am impiedicat si am cazut intr-o tufa de urzici!laughing

| SimonaNicoletaღ a răspuns (pentru Siracuzia):

Wiii. Si ce ai fc?

| Siracuzia a răspuns (pentru SimonaNicoletaღ):

Abia m-am ridicat de acolo, era vara si eram in maneca scurta si fusta.laughing))Am alergat ca o nebuna acasa ca eram la tara.Se uita toata lumea la mine pe strada "ce o fi patit asta?" rolling on the floor Am intrat eu in curte si pleosc! M-am bagat in galeata cu apa de la animale ca nu mai puteam laughing))

Aolica! Si ce ai fc pentru a-ti trece? waiii, ce dureros o fi fost!cryinglaughing

| Siracuzia a răspuns (pentru SimonaNicoletaღ):

Pai...noroc cu mama ca m-a tratat repede.laughing)

Naspa,oricum

| xCaTgIrLx explică:

Eeee....continuaalaughing

| eu4you a răspuns:

Deci,intr-o zi era furtuna, iar noi avem un prof de mate care ii terorizeaza pe TOTI.Ideea este ca,fix cand a intrat el in clasa a tunat! Iar,mai tarziu,cand a venit elevul de servici si a cerut numarul de absenti, si el a zis: "Trei", s-a auzit un tunet din'ala ca in filmele de Thriller cand un personaj il intreaba pe cel care e criminal "Unde e nu-stiu-cine?", si ala zice:"Va fi plecat pentru multaaa, multaaa vremeee!"

| gabriellemnaru a răspuns:

A pooi odata eram cu niste prieteni sa loam tigla de pe o casa si unul dintre ei mi-a dat cu tigla in cap.Sau la pescuit stateam linistit si taicamio a tras undita lui si mia sarit un peste in cap.La scoala am vrut sa bat un baiat l-am alergat pana la toaleta si a cazut in gaura din wc.Ar mai fii si altele dar astea mi sau parut cele mai amuzante.

| Nicolae_robert_1989 a răspuns:

Deci. Asta e foarte tare.Un coleg de la mine din clasasa s-a dus la toaleta in timpul orei si nu s-a mai intors.Noi am rimis un copil din clasa sa-l caute dar nu l-a gasit am iesit cu dna sal cautam dar in zadar.La un moment dat s-a auzit un tipat de ajutor.(funda si continu povestea)