anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey,TPU!
Am început să vorbesc cu un băiat. Conversația a descurs bine și la un moment dat, am început să vorbim despre persoanele din viețile noastre.
El mi-a spus că: "Există o anumită categorie. Persoanele țin cu adevărat la tine, doar că în această categorie intră doar bărbații. Eu țin necondiționat la tine". Eu i-am răspuns că probabil nu am întâlnit eu un bărbat de genul ca să pot fi de acord cu asta, iar el a zis: "Da, se poate".
Ce părere aveți? Este probabil ca și el să simtă la fel?
Chiar nu am înțeles ce a vrut să spună.
Mulțumesc!

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este o declarație mai specială. Referirea exclusivă la bărbați este exagerată. Dacă este sincer nu ai cum să îți dai seama doar dintr-o declarație. Va trebui să demonstreze cu comportamentul.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

A bagat in discutie cliseul "dragoste neconditionata".
Poate insemna:
1. incearca sa te vrajeasca, minte - fugi!
2. nu minte, se indragosteste si te va sufoca - fugi!
3. incearca sa te vrajeasca, te va sufoca dar vrea si sex - fugi!

Nu discuta cu oamenii care baga in discutie dragostea neconditionata. Au defecte mari, d'aia nu iau in calcul relatia egala, de comun acord.

| Mosotti a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Bine, sa fuga de sex n-ar avea de ce, ca sexul ii face bine si ei nu doar lui, de ce ar fugi? Ca doar nu o vrajeste sa-i faca rau in nici un caz.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Mosotti):

Pentru ca e un fatalau care amesteca nevoia de sex cu relatiile sentimentale.
O vute prost si apoi ii raneste sentimentele, cel mai probabil.

| Mosotti a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Oricum ar fi, si daca fac ssex amandoi, rau nu face, ramane si ea cu simtitul bine, bine, la sentimente ce sa zic, trebuie sa ne obisnuim sa nu mai punem sentimente asa in oricine vine si zice sapte la leu.
Ca sa nu mai aiba ce sentimente sa raneasca la noi.

| Mosotti a răspuns:

Nu exista dragoste neconditionata, tine la tine pentru ca te place si vrea relatie, sex cu tine, nu e rau asta, insa zic ca idee.
El vrea sa se remarce, sa para mai aparte ca ceilalti ca sa-l accepti pe el.
Toti zic asa ca iubesc neconditionat, dar mint, si faptul ca si asta te-a mintit, nu e de bine.

| J0B0MAT a răspuns:

Mama, sora, verișoara, prietena etc țin și ele. Nu doar bărbații, deci minte.

| Shsbbsbd a răspuns:

Am greșit eu. A spus:" Ei țin necondiționat la time".