| ochiverzi91 a întrebat:

Hey, TPU, am nevoie de ajutorul vostru sad Am plecat din tara cu gandul ca o sa incep munca (stau la ai mei, patronul unde am mai lucrat mi-a tot spus ca ma cheama dar nu a facut-o)
Deci, nu lucrez >= nu am bani >= nu pot iesi >= nu am prieteni

Dati-mi va rog si mie o idee despre ce as putea sa fac, am o vecina romanca dar de fiecare data cand ii spun sa imi faca cunostinta cu amicii ei imi raspunde "Da, sigur" iar apoi se face ca ploua.

Nu mai pot sta in casa, innebunesc, stau in casa din august, dar nici sa ies nu pot pentru ca fara bani nu ai unde merge.

Am inceput sala acum o luna dar nu am reusit sa imi fac prieteni acolo (este un tip care ma priveste intr-una de fiecare data dar nu se baga in seama iar eu nu o pot face, poate e cu vreo fata, nu ma pot baga in seama cu el - apoi.nu stiu de ce se uita)

Deci, vreun sfat ceva? straight face Sunt recunoscatoare. :* Dau funda celui care ma ajuta cu un sfat bun

2 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Destul de nasol, cred ca e tare ciudat sa stai asa singura!
Eu zic sa te bagi in seama cu cineva acolo la sala, daca nu incerci tu sa faci ceva, nu va veni nimeni la tine sa te intrebe daca ai nevoie de prieteni!
Trebuie sa iesi si ziua si prin parcuri, etc! ca sa mai cunosti!
Cat despre locul de munca, poate cunoscand oameni noi, o sa iti gasesti mai repede un loc de munca, din cunostintele lor!
Cat despre romanii de dincolo, am auzit si eu ca acolo mai repede te ajuta un strain decat un roman, dupa ce ajung acolo, devin foarte egoisti!
Asta este, ce sa-i facem sad sunt ai nostri si trebuie sa ii acceptam asa cum sunt!

| zoozolina a răspuns:

Buna cred ca e destul de trista povestioara ta. Daca stii sa vb limba lor incearca si tu sa iei legatura cu un patron.Angajeaza-te si vei primi bani=> vei iesi=> vei avea prieteni.Stiu ca e usor de spus si greu de facut dar sper ca ti-am dat macar o mica idee.