Pe mine m-a ajutat mult asta de pe site-ul (http://forum.softpedia.com/....../index.php sunt niste indicatii cum sa omori centaurii mai exact cum sa faci miscarea aceea. Spune:" in timp ce vin spre tine tii apasat click dreapta,cand vezi ca se apropie (sa nu dai drumu la click dreapta)mai apesi A sau D si shift si tii apasat pana vezi ca se pune o tinta rosie pe cap,atunci tragi(da nu cu shotgunu ca merge greu sa iei altceva )
apoi te ridici si vezi pe centauru ala in care ai tras in el stand cu scutu lasat,atunci te pui cu fata spre scut si apesi E...
asa faci si cu celalalt centaur, cand au cazut amandoua scuturile jos, tragi in ei si cand vezi ca vor sa traga cu gheata ridici da foarte repede scutu cu E, ala o sa inghete el si tragi in fraier pana revine la loc(ii ia foarte mult din viata )si asa faci cu amandoi pana ii termini pe ticalosi "
Eu am avut tomb raider anniversary si in schimbam tinuta astfel: intram in croft manor, ma duceam in camera ei si o schimbam dupa aceea ieseam si intram in jocul normal si tinuta era schimbata insa nu-mi mai amintesc sigur daca dupa ce o schimbam in croft manor salvam si dupa aceea intram in jocul normal. Tu incearca ambele metode si vezi daca merge. Daca mai ai vreo intrebare in legatura cu jocul Tomb Raider Anniversary mi-o poti pune, pot spune ca sunt o mica experta.
Pai hainele ei le deblochezi odata cu misiunile adica sa le avansezi ca asa nu iti pot aparea ca prin minune se pot folosi si coduri doar ca nu pot activate oricum codurile nu sunt bune ca strica farmecul jocurilor indiferent care sunt dificil jocul asta daca la tomb raider legend te mai descurcai aici e greu ai niste misiuni grele intortocheate prea pretentioase pentru un asemenea joc de aventuri oricum nu e corect deloc la tomb raider legend nu erau creaturile alea la asta da chiar nu poti trece deloc orice ar fi e greu foarte greu