1. Habar n-am cine-i Nane
2. PC este prescurtarea de la personal cumputer. In traducere computer personal si termenul face referire mai ales la "cutiuta" aceea, pe care o tii sub birou + monitorul pe care le folosesti ca sa instalezi si sa rulezi diverse programe sau sa stochezi date personale.
3. Alea care-s si-n playlist-ul meu aici pe TPU.
4. Pe Cristiano Ronaldo, fotbalistii romani si in general fotbalul romanesc sunt de cacao. Din momentul in care in primele 10 minute a inceput sa sara gazonul de pe National Arena, in meciul Romania - Franta am incetat a mai fi microbist pentru totdeauna.
5. Fata la care-mi sunt dragi si bunele si relele. Toti avem defecte, insa cand tii la cineva cu adevarat ajungi sa le indragesti si nu sa le dispretuiesti.
Bună, păi 1 ci ne e Nane? 2 Pc în engleză înseamnă personal computer, 3, Melodii românesti sînt multe, începînd de la Fată Dragă, și terminînd cu să o face m lată, 4 Ronaldo, Mutu e înfumurat la fel ca și Cristea, 5 prieten/prietenă perfectă nu există, î mi plac fetele pe tocuri.
1. EU ASCULT NANE SI O SA INCEP SA CANT SPER SA SCOT PRIMA PIESA IN URMATOARELE doua saptamanii 2. pc inseama personal computer 3.parazitii/trei agenti si un logan etc... 4. pe nici unu 5.sa fie sincer si sa te poti increde rest nu mai conteaza
TIb întreabă: