| Xenna6 a întrebat:

Hey, TPU!
Am o întrebare:
Ce înseamnă când un băiat se uită urât la o fată căruia îi zâmbește?
Că azi(nu stiu cum de am avut norocul ăsta) dar câțiva băieți din altă clasă au venit la clasa noastră în ora de matematică să facă niște exerciții în plus, iar cel pe care îl plac,la un moment dat s-a întors cu fața spre mine(gen,el se afla mai în față) și l-am văzut așa încruntat,iar eu bineînțeles,eram ridicată complet în al nouălea cer și efectiv am început să îi zâmbesc fără să-mi dau seama,si noi doi am început să ne uităm așa unul la altul fără motiv preț de câteva secunde...
Pur și simplu nu știu ce are puștiul ăsta de se uita așa la mine,parcă i-am făcut cine știe ce! sad
Și de aceea zic, ce înseamnă c când un băiat se uita urât la o fată...
Bineînțeles, s-a mai întâmplat să avem momente când ne-am uitat unul la altul cu priviri normale(nu să zâmbim unul la altul, dar măcar nu se mai uita urât la mine)

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Privirile nu inseamna nimic dpdv sentimental.
Daca se uita urat, inseamna ca este... urat sau prost. Sau ambele.

| DoarDorr a răspuns:

"un băiat se uită urât la o fată căruia îi zâmbește"
Pai, ori se uita urat, ori ii zambeste.
Mai departe nu are sens sa citesc.

| Xenna6 explică (pentru DoarDorr):

Aaa, păi
nu cred că m-am exprimat eu cum trebuie...deci eu mă refeream că el se uita urât în timp ce eu zâmbeam la el...

| Xenna6 explică (pentru DoarDorr):

Și totuși... ce ar trebui să fac ca să nu se mai încrunte la mine? :/ Odată mă gândeam să-i dau un pumn între sprâncenele lui cenușii!

| Xenna6 explică (pentru Xenna6):

Sau să-l apuc de tricou și să-l arunc într-un perete! crying(

| RAY a răspuns (pentru Xenna6):

Mai bine sareai pe el

| DoarDorr a răspuns (pentru Xenna6):

E clar ca nu te place si nu ii place ca tu incerci sa-l agati. Ca sa nu se mai uite urat la tine, da-i pace.

| China5 a răspuns:

Nu știu ce ar putea sa înseamne