Pai,fiecare cu deciziile lui, dar cand iubesti un om drept partener de viata nu pot fi amandoi de acelasi sex. Iubirea de acest tip tine si de instinctul de perpetuare a speciei, doi homosexuali nu se pot inmulti, nu pot avea copii decat cu o mama surogat.Atunci,unde e iubirea? Nu e mai mult o relatie de prietenie?
Singura diferenta e ca fac lucruri similare unui cuplu normal,dar in realitate vor fi mereu diferiti intr-un mod negativ.
Ii pot spune prietenei mele cele mai bune ca o iubesc si sa-mi petrec noptile cu ea vorbind si simtindu-ne bine, dar nu ne casatorim sau facem chestii dezgustatoare impreuna.
Daca fac diferenta, de ce se poarta mai mult asemenea prietenilor? Sunt mai mult ceva de genu "Buna iub, ce faci?"
Doi barbati nu au ce invata unul de la altul, amandoi sunt in general ca..barbatii(mai violenti si asemanatori ca comportament).O femeie si un barbat au ce invata unul de la celalalt, sunt diferiti si se pot numi un cuplu. Fetele sunt de obicei timide, cuminti, manierate, naive etc.Barbatii sunt in general mai vulgari, copilarosi, muncitori, inteligenti etc.Amandoi invata ceva nou unul de la altul zilnic.
Daca lgbt nu fac diferenta e problema lor.Dar mereu vor ramane doar 2 prieteni apropiati ce vor fi aratati cu degetul de adevaratele cupluri si judecati. Iubirea e tot iubire, dar se manifesta sub diverse forme.Aici e vorba si despre orientarile sexuale ale fiecarei persoane si familia din care provine fiecare, nu e bine sa-i judeci, dar nici sa-i lasi sa atraga si alti oameni de partea lor sau sa vina din diverse tari aici sa ne distruga echilibrul.Ma bucur ca aici in Romania nu e permis sa fi LGBT, nu vreau sa vad prea curand doi barbati bagandu-si limba unul in gatul celuilalt sau atingandu-se.
Tu esti gay?(nu judec)
Oamenii aceia sunt asa, pentru ca asa se nasc, asta este o chestie din nastere, nu este ceva prin alegere, desi multi spun ca este o alegere, ei gresesc. Nu exista doar relatii barbat-femeie, ci mai multe, iar oamenii nu vor sa accepte asta, ei spun ca este nenatural, dar ei nu au observat fenomenele naturale, ca sa observe ca acest comportament se gaseste si in regnul animal. (Ex: am avut mai de mult timp, doi porumbei, ambii masculi, si faceu astfel de chestii, iar eu nu stiam de fenomenul LGBT atunci, si mi se parea si mie ciudat, dar dupa ce m-am mai documentat pe tema asta, am inceput sa inteleg, si nu mi s-a mai parut deloc ciudat, ci mi se parea ceva absolut normal). Oamenii care nu se documenteaza pe tema respectiva, tind sa judece fara sa cunoasca fenomenul, si uneori ii mai vezi si indignati, si se vaita ca asta le afecteaza viata. Cum naiba, iti afecteaza tie viata cand vezi doua fete sau doi baieti care se tin de mana? Cum naiba? Eu m-am documentat mai mult pe tema transgender, cu videoclipuri de pe YouTube despre fata transgender Jazz Jennings, care la nastere a fost baiat, iar de la varsta de 3 ani, se juca cu papusile surorii ei, se imbraca cu rochii, si facea doar lucruri pe care le face o fata, desi se nascuse baiat. Avea o sora si doi frati mai mari, si cand parintii ii cumparau jucarii de baiat, le dadea la o parte si se juca cu cele de fata, si se credea fata. Daca stii engleza, poti sa te uiti si tu la acele videocipuri, chiar sunt interesante, si povestea este uimitoare.
Pe mine ma mai enerveaza persoanele (in general preotii) care fac petitii si se plimba pe la casele oamenilor ca sa le semneze, iar acele petitii sunt impotriva LGBT. Ei spun ca vor pace, dar nu suporta persoanele din LGBT? Cum vine asta? Asta e pace, iubire? Parca, se spune ca un crestin trebuie sa isi iubeasca aproapele ca pe el insusi? Nu sa faca petitii impotriva altor persoane si sa le ameninte ca o sa mearga in iad.
Sa se intample asta in secolul 21 mi se pare o absoluta idiotenie. Nu toti suntem la fel, unii iubim ceva, altii altceva, altii nu iubesc deloc, asa ca nu mai trebuie sa judecam dupa acest aspect, si sa incercam sa cunoastem persoana respectiva inainte sa tragem concluzii.
Mai sunt multe de spus, dar ma opresc aici, ca o sa vina acum un mare HATE din partea homofobilor catre mine, pentru ca nu sunt ca ei, si nu judec dupa aparente.
Poti sa te mai documentezi singura pe aceste teme daca doresti. Este bine mereu sa fii informat despre ce se intampla, nu sa fii ignorant si sa asculti de gura lumii cum fac unii.
Ne mai auzim, bye bye!
Măi dacă citești cu atenție răspunsurile eu sunt împotriva și heterosexualilor dacă fac lucruri din astea. E un raid de bicicliști care la fel, fac lucruri din astea iar printre ei sunt și heterosexuali. Dar nu sunt de acord. În rest să facă ce vor, să aleagă pe cine vor, dacă nu mă afectează. Eu le susțin alegerea și nu îi judec în viață după orientarea lor. Atâta tot, doar că din punctul meu de vedere o cauză din asta nu se susține astfel. Nu m-am supărat.
Apropo de alegere. Sincer cred că nu e mereu vorba de alegeri. Unii așa sunt, așa se nasc, așa îi influențează mediul să fie. Deci alegerile alea sunt influențate mereu de circumstanțe și de cum ne-am născut. Alegerile alea sunt de asemenea previzibile, căci creierul e un mecanism și el însă e unul complex deci nu chiar ușor previzibile. A fost alegerea ta să fii nonsexuală? Dacă da, nu cred că te poți numi așa într-adevăr. Dacă ești cu adevărat așa nu ai simțit și nu simți niciun fel de atracție pentru nimeni, ceea ce nu face parte din alegerea ta.
Offtopic, am o simpatie pentru personajul din poza ta de profil. Așteptăm sezonul 2!
Si eu am auzit de Jazz Jennings, ştiu multe lucruri despre lgbt dar nu e niciodata prea tarziu pentru a invața lucruri noi ^-^
Eu nu sunt suparata, am crezut ca tu esti
Iti respect decizia bro
Sincer,mi se par dezgustatori dar nu imi pasa ce fac atata timp cat o pastreaza in intimitatea lor.
Scuzele mele dar toti ne-am nascut asexuali, ma rog pana la un anumit punct , a fi asexula se refera a nu avea si a nu dori relatii sexuale (Nu am simtit vreo atractie sexuala fata de nimeni pana acum ) pentru mine nu a fost o alegere pur si simplu mereu am simtit ca asta ma caracterizeaza
P.S. Apare in primavara, ador AOT
Spoiler arlert : Nu moare *vezi ce am facut aici? Armin Arlert *
Nagisa este baiat 100%. Mama lui a vrut sa aiba o fata si de aceea cand era mic avea numai haine de fete si era imbracat in rochii si chestii. Koro sensei a rezolvat asta si acum Nagisa are o freza de baiat
Ik dar ideea e ca e un fel de transgender, a fost, na ii complicat Si buna gluma
Iti recomand sa te uiti la Aoharu x Kikanjuu daca ai timp si nu l-ai vazut. Este cu o fata transgender.
Fac parte din comunitatea LGBTQA+, orientarea mea fiind asexuală. Desigur, eu mă consider realistă, dar poate scap din vedere anumite lucruri. La urma urmei, nu am decât 16 ani, neîmpliniți. Nu mai cunosc decât o persoană din această comunitate, un băiat transgender. (dinspre fată spre băiat). Am înțeles că el este sigur de alegerea lui, și respect asta, dar odată ce va deveni bărbat în totalitate, nu va putea procrea niciodată. Trebuie să ai mare grijă cu astfel de decizii, sunt până și oameni maturi care regretă după astfel de operații. Ce să mai spun de adolescenți sau tineri? Cât despre bisexuali, cred că nimeni nu rămâne bisexual pe viață. La un moment dat îți vei da seama dacă ești straight sau homosexual. Despre cei atrași de persoanele de același sex nu am ce zice, le respect deciziile și nu aș fi în măsură să îi judec.