Buna! Da, am avut o experienta groaznica, acum vreo 2 ani. Pe atunci aveam vreo 9 ani jumate-10 ani ( acum am 12). Stateam la calculator, pe intuneric( mama si sora mea erau in camera alaturata). Cat astep tam sa se incarce un joc me uitam prin camera, pe pereti, stii cum te plictisesti cand se incarca ceva greu. Deodata langa mine statea un barbat, il vedeam din profil, era imbracat cu pantaloni negri, camasa albastra si parea ud; era lovit la tampla si ii curgea sange.Am ramas fara voce, eram intepenitaa pe scaun; atunci era sa mor de inima, pe bune, pentru ca parca se oprise si era sa raman fara aer. A stat acolo cred ca nu mai mult de jumatate de minut. Am strigat abia dupa 5 minute dupa ce a disparut el, pentru ca abia atunci mi-am revenit.A fost prima data cand am strigat-o pe mama de frica. Dupa un an l-am visat, se plimba prin casa.
Am mai avut experiante de genul asta: am vazut siluete negre, am auzit ca un strigat( dar foarte incet). Daca mai vrei sa stii ceva de genul acesta apeleaza la mine.La varsta mea am devenit aproape experta.
Crede-ma.Eu am 11 ani.Si eu am avut multe experiente de genul asta
oribile. Voci sinistre, gemete, sunete de pasi...O voce imi striga numele...
Oh, Doamne. Groaznic! As mai vorbi acum cu tine dar trebuie sa plec. Pot intra la ora 6 seara, azi. Pot sa te ajut! Crede-ma! Cunosc pe cineva. La ora 6, azi daca poti, ok?
Ok
Stiu cum e dar mereu am crezut ca am baut prea mult
Dar ori altcineva are eXperiente de genu ori altcineva bea ca mine
Da, adevarat! Eu inca nu imi dau seama ce s-a intamplat atunci. Nu stiu daca a fost adevarat sau doar mi s-a parut, si totusi, parea foarte real. Si ma gandesc: daca nu ar fi fost real, nu era sa mor de inima, nu?
Dar ai observat ca atunci nu puteai sa faci nimic a trebuit sa stai cateva minute pana sa reactionezi
Eu eram constienta ca nu pot face nimic, eram intepenita de frica, abia dupa cateva minute am avut curajul si puterea sa tip.
Pur si simplu exista si da am avut experiente cu ele
Imagineazati ca la tara stau intr-o casa cu 7 camere cu holuri gigante si magazie in care nu-s putine obiecte ascutite
Si vinerea ma uitam la Fenome Strani
+ un film horror
Si nu e imaginatia mea si nu ma droghez ( sau poate :? )
fataaaa întreabă: