Există și ritualuri de genul? o.O
Nu are ce să i se întâmple, pentru că oricum ''ritualurile'' astea-s doar niște porcării.
Cum adica farmece de frumusete? Sa apeleze la ritualuri malefice ca sa-si imbunatateasca aspectul fizic? Nu e bine deloc ce vrea ea sa faca. E foarte periculos sa invoce pe satana, doamne fereste poate pati orice. Dumnezeu a lasat-o asa cum e frumoasa in felul ei. Nu inteleg de ce vrea sa-si creeze probleme si tocmai in felul acela...Deci clar nu, spune-i sa nu faca nimic si sa-si ia gandul de la asa ceva. Sunt alte solutii, de exemplu un medic estetician daca vrea modificari la fata si multe altele. Dar la farmece sa nu apeleze niciodata in viata ei.
Azi am aflat ca si-a cumparat o carte cu farme. pe bune ca am lacrimat cand am vazut-o ce incantata era ca va fi,, frumoasa" dupa acest farmec. nu vrea sa isi faca operatii estetice ..si ce anume va pati? poate muri? sunt extrem de ingrijorata . si inca un lucru.mi-a spus ca numai primavara poate face acest lucru..deci mai am timp sa o conving sa nu-si face acest farmec.dar cum? Te rog da-mi niste idei cu care o pot potoli!
Doamne fereste... Odata ce incepe sa practice vreun ritual il invoca pe satan sa-i vina in ajutor si s-o faca mai frumoasa. Dar dimpotriva satan nu o va face frumoasa o va urati de tot vai doamne fereste... Ai sa vezi ca in timp o sa-si schimbe si comportamentul in rau pentru ca satan o va stapani si-i va stapani si sufletul. Si odata ce o va stapani cu totul o va face sclava lui si va trebui sa se lepede de Dumnezeu si sa-i slujeasca numai lui satan. Cu timpul o sa o ucida sau se va sinucide ca nu o sa mai poata sa se mai suporte. Intreab-o vrea sa se faca vrajitoare si sa-i slujeasca lui satan? De ce religie e ea? Spune-i ca facand acel ritual nu o va face mai frumoasa ci o va urati cu totul si satan o va poseda. Si ca in final va muri. Spune-i asa. Nu stie in ce se baga. Eu iti spun toate astea deoarece am fost la o manastire vara trecuta si am vazut diferiti oameni posedati care faceau ca animalele, se tranteau pe jos din cauza ca au apelat la lucruri necurate ca si ea si le-au posedat sufletul. Uite iti spun ceva: poti sa-i iei cartea aceea care si-a cumparat-o si sa-i dai foc? Ea nu trebuie sa inceapa nimic. Insista tu si opune-te si nu o lasa sub nici o forma sa intreprinda o asemenea nebunie. Tu de ce religie esti? Parintii ei unde sunt? Daca sunteti de religie ortodoxa o solutie foarte buna ar fi sa mergeti la un preot ortodox si sa-i spuna ce vrea sa faca. Cu siguranta o va convinge mai bine.
Suntem de religie ortodoxa
multumesc mult pentru sfaturi
o sa ii spun toate acestea..si sper ca prin acestea sa ii vina mintile la cap si sa renunte la farmec.
eu sper din tot sufletul sa inteleaga.
multumesc foarte mult :*
..referitor la parinti. ea sta singura intr-o garsoniera. oricum are 20 de ani...si eu la fel.ce o determina sa faca asta este ca ea pana acum nu a avut nici o relatie serioasa cu nimeni ..si se crede foarte urata..cum nu vrea operatii estetice a cautat pe net alta modalitate si a gasit asta.
Nu o sa rezolve absolut nimic cu farmecul pe care vrea sa-l faca crede-ma. O sa-i aduca doar necazuri si chiar moartea. Nu cred ca isi doreste asa ceva. Foarte multa lume si doar stim cate vedete au apelat la operatii estetice, nu se intampla nimic daca merge la un medic bun. Chiar din contra, ce doreste ea poate sa-i rezolve medicul estetician. Deci daca vezi ca nu o poti convinge nici cum, prima data faci tot posibilul sa-i iei cartea, o iei la tine si te duci unde crezi tu si ii dai foc la carte ca asa nu o mai poate gasi nimeni sa-si faca rau. Dar fara sa stie ea bineinteles. Si apoi va luati si mergeti amandoua la o biserica la un preot ortodox si daca ea nu vrea te duci tu si intri in vorba cu preotul si ii spui ca ai o prietena si ce are de gand sa faca si daca ea tot nu vrea o duci cu forta. Deci sa nu o lasi asa Doamne fereste. Pe internet stim cu totii ca sunt tot felul de lucruri oribile, false, inselatoare, aiurea, unele care te si ucid. Sper sa aud de la tine ca treaba s-a rezolvat si ca totul e bine. Doamne ajuta!
Hey,, am linistit-o pe prietena mea cumva... \m/
referitor la carte, a zis ca o pastreaza dar nu isi va face farmece din ea.
a zis ca pana la urma crede ca apeleaza la un medic estecician si isi va rezolva aceasta problema ...multumesc mult :*
Poate sa te minta ca nu-si va face farmece, daca vrea sa pastreze cartea. Ai grija si vezi de prietena ta.