| Anonim362937283 a întrebat:

am o mare prooblema sa va explic: Deci colegii mei efectiv nu ma suporta toata lumea ma jigneste si nimeni nu vorbeste cu mine si la ora de sport mda nu ma prea pricep uni copii imi zic ca nu mai are rost sa dau la cos pentru ca in viata mea nu am dat un cos (sunt singura care inca nu a dat) mereu sunt rai cu mine clasa mea e genu de clasa cel mai mare cel mai tare P.S sunt clasa a doua va rog mati putea ajuta sa incerc sa ii conving ca si eu exist ( nu vreau sa aud ideea cu transferatul) dau fundita :-)

3 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Incearca sa nu ii mai lasi sa te ia peste picior, este singura solutie.

| Anonim362937283 explică:

Nu reusesc tot asa se comporta cu mine:'(

| GindilaAna a răspuns:

Imi doresc sa îți spun ceva copile. Am 35 de ani, încă ma obsedează întâmplările de la clasele primare adică, vârsta ta. Nu pune la suflet răutățile de la vârsta ta sunt normale crede-ma. Ai încredere in tine doar in tine. Titi sunt rai ca văd ceva mai bin decât ei in tine. As fi vrut cineva sa imi dea sfatul asta la vârsta ta. Probabil ești mult mai inteligent frumos sau altceva decât ei de aia te jignesc sa te controleze. Ești foarte bun așa cum ești nu te uita in gura nimănui și crede-ma la 35 de ani vârsta mea o sa ai o cariera și viața mult mai buna. Tine minte dacă accepți jignirile te vor urmării toată viața încă mai ai timp sa îți creezi comportamentul și încrederea in tine.