Nu m-i s-a intamplat si cred ca ar trebui sa-i spui direct ceea ce vrei....sa nu te bage in multe belele
Salut! Papusa, n-o mai baga in seama si sa vezi ce usor scapi de aia! Ce? Numai cu ea sa fii, mai sunt o multime de baieti si fete mult mai educate decat ea!
Asculta-ma, n-o mai baga in seama si sa vezi ce repede rezolvi si asta, nu mnai vb deloc cu ea!
Şi eu am avut o prietenă aşa.Era matură,poate prea matură pentru vârsta ei, rockeriţă(cu adevărat rockeriţă, nu un specimen eşuat) şi ne consideram surori. Ţineam mult una la alta şi puteam vorbi despre orice cu dânsa, fără să o plictisesc. După terminarea anului şcolar, urma să dăm la liceu.
Dupa ce s-a terminat de tot anul, nu am mai dat de ea..nici la telefon,nici pe facebook,nici pe messenger,era dispărută.
Atunci am realizat că nu merita să mă macin pentru cineva care s-a adeverit a fi o persoană superficială şi o prietenă temporară.
După o perioadă m-a sunat,a tot încercat să dea de mine şi am hotărât să îi mai dau o şansă, chiar daca nu sunt genul.A fost o greşeală pentru că ea se schimbase radical. Fuma, se droga, umbla cu persoane nepotrivite, nu mai stătea cu mine decât atunci când ''amicii ei'' erau plecaţi.
Nu suportam ideea să fiu de umplutură, şi i-am spus adevărul.Tot ce mă apăsa pe suflet,ce vroiam să ştie,chiar dacă asta însemna să o pierd din nou.
După această experienţă m-am simţit foarte bine,iar ea a rămas la fel de neghioabă.Cel puţin eu sunt împăcată că i-am spus ce aveam de spus.
Nu ţi-am spus asta ca să te plictisesc.
Întâmplarea e asemănătoare cu a ta şi de asta, te sfătuiesc să îi spui ce trebuie să spui.
Adevărul gol goluţ. Cineva trebuie să îi deschidă ochii.Iar dacă nu îi deschide, cel puţin rămâi împăcată că ai încercat.
Dacă discuţi cu dânsa şi îi mai spui că s-a schimbat, că te deranjează comportamentul său, te vei simti mai bine, crede-mă!
Succes şi îmi cer scuze pentru roman.
Buna!
Mie nu mi s-a intamplat asa ceva...
Dar parerea mea ar fi sa o ignori, asa o sa se plictiseasca sa incerce sa te bage in seama si te va ignora si ea!
O ignori. Pur şi simplu. Dacă vede că ceva e în neregulă, îi spui în faţă. Păi mie dacă îmi făcea faze din astea o dădeam cu capul de toţi pereţii. Păi vine la tine acasă să stea la calculator?! Dă-i de înţeles că e o târfă nesimţită. N-ai nevoie de persoane din astea.
DontSpeak dragă, în locul tău, fără frica de a părea nepoliticoasă, i-aș spune foarte direct că nu am chef de:... ieșit în oraș, compania ei, pierdut timp aiurea, whatever.
Simplu.
- Nu am chef. Nu vreau. Punct!
Cine te obligă să faci ceva împotriva voinței tale?
Îi spui că ai alte lucruri...mai importante/interesante de făcut și pleci.