anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema cam mare. Nu ma pot intelege cu prietena lui fratimiu. De cate ori vorbeam cu ea ceva se ducea si ii povestea lui tot si daca aveam o zi mai proasta si nu o bagam in seama sau daca ii ziceam ceva aiurea ii spunea si dramatiza in fata lui si se lua de mine. Ca i-am spus nu stiu ce, ca am facut-o sa planga. Si am inceput sa o indepartez si nici la buna sa nu ii raspund si de cate ori o aduce acasa si sunt amandoi el incepe sa spuna lucrurile despre mine si sa ma critice si sa rada de mine in fata ei straight face si din cauza ei nu ma pot intelege cu el si mama se ia de mine ca de ce nu vorbesc cu ea ca sunt ursuza si nu stiu ce. Cu asemenea oameni nu vreau sa ii tin langa mine mai face si pe victima cand vine pe la noi ca nu ii convine cum ii vorbesc dar am fost draguta cu ea. Chiar nu vreau sa fiu prietena ei

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu trebuie sa fi prietena ei, vorbesti doar necesarul cu ea

| greyhound a răspuns:

Eu zic s-o tii pe a ta. Lu fractu si alor tai le spui : Nu puteti sa ma siliti s-o plac daca nu vreau. N-am nimic impotriva ei, pur si simplu mi-e indiferenta.
Pana la urma si la urma e prietena lu' fractu, nu a ta, cine zice ca veniti la pachet.
Am si eu o matusa pe care n-o sufar, si stie foarte bine asta. Chiar daca la inceput am avut niste discutii atat cu ea cat si cu alte rude, pana la urma s-au linistit lucrurile.
Nu te mai agita din cauza asta, ca se pot intampla multe, poate se despart, poate se muta, poate deveniti bune prietene, cine stie.

| Savin_Ana-Maria_1988 a răspuns:

..SAlut!
Dificila situatie... Hm..Parerea mea: Incearca sa ai o discutie cu ea..cat de cat, nu sa va imprieteniti, ci sa o faci sa inteleaga ca ceea ce face nu e normal straight face

| Savin_Ana-Maria_1988 a răspuns:

In timp ce vorbesti cu ea... tine un telefon la spate laughing ..si or sa vada si parintii tai de ce este in stare big grin