Da, cam lunga povestea. Si nu foarte clara. Totusi, mai citind si printre randuri, cred ca am inteles destul. Parerea mea e sa nu faci din ţânţar armasar, cum zice o vorba romaneasca. Nu s-a intamplat cine stie ce. Chestii de astea sunt inerente intr-o relatie. Prietenii se mai ciocnesc unii de altii, se mai ofenseaza; se mai supara si iar se impaca...Nicaieri lucrurile nu merg snur. O mare parte dintre probleme la rezolva timpul, adica pur si simplu trecerea timpului. Mai ales cand lucrurile nu sunt foarte clare: cine a inceput, cine ce a zis sau ce a facut. Zic sa lasi pentru o vreme lucrurile balta. Adica sa nu intreprinzi mai nimic. Foarte posibil ca ele sa inceapa sa se apropie de tine, mai cu o vorba, mai cu ceva...si uite asa. Tu raspunzand politicoasa si fara ranchiun, incet-incet lucrurile vor reveni la normal. Fii calma si nu te consuma. Nu-i un capat de tara.
Fata si nu mam luat dupa andreea daca vrei sa stii mai tras de par eu nu team tras pe tine si n-am ras de tine ca tia prin in usa nasul sau ochiul am ras cand ai zis si cand i-ai dat una lui mariana si oana tia prins nasu si nu a fost cine stie ce de a trebuit sa ne tragi de par dar in fine...fa ce vrei de acum incolo...