| lola_2540 a întrebat:

Hey TPU!'
am o problema...
legata de pc si de internet.deci:am mozzila firefox.intr-o seara ma uitam cu o colega la ceva pe net (am internet prin cablu). apoi ea s-a enervat din nu stiu ce chestie si a scos(in timp ce filmletul de pe net mergea) pcul din priza si apoi si cablul de net din pc. de atunci, cand pun cablul de net la pc e ca si cum nu l-as pune, zice ca nu e conectat.ciudat ca l-am pus la un laptop(acelasi cablu) si mergea. pcul meu se deschide, merge e ok, doar netul are problema asta. ce sa fac?

2 răspunsuri:
| PinkTerror a răspuns:

Verifica setarile de la placa de retea(daca e nevoie reinstaleaz-o) apoi daca nu merge foloseste filozofia lu teo si spune "s-a ****"

| genucu a răspuns:

Pai s-ar putea sa se fii defectat placa de retea. Cand un film merge, inseamna ca se downloada ceva. Semnalul este constituit din semnale electrice. S-ar putea sa fi scurtcircuitat placa de retea. Asa s-ar putea explica faptul ca mergea la laptop. Incearca sa ii schimbi placa de retea(poti imprumuta de la cineva, nu e musai sa iti cumperi una noua), daca nici asa nu merge, incearca un format la pc si sa reinstalezi windowsul. Sper sa iti fiu de ajutor(funditsaaaa). Dar inainte, fa-ti un backup la tot ce ai pentru a nu pierde nimic tongue