| Justmeandmysmile a întrebat:

am si eu nevoie de ajutor azi am reusit s-o dau i bara la teza la mate.Am gresit aproape tot ne-a dat 10 exercitii intr-o ora si facea : daca nu luati toti peste 7 ma supar pe voi! Le-am spus parintilor.sunt foarte sincera cu ei mai ales cu mama nu suport sa-i mint.Si ei au mare incredere in mine eu am luat mereu note mari, am luat la romana 9; 40 si la mate 9, 50 la examenul de clasa a 8-a si sunt la unul din cele mai bune licee si m-au facut praf unii profesori.EU imi zic ca au incredere, ca o sa-mi revin dar nu stiu cand le spun vreo nota mai mica parca vad pe fata lor supararea.Si nu suport sa ii dezamagesc.La fizica o duc mai prost iar la mate am un 7 pe langa 9 si 10 si o sa iau acum 3 in teza (daca iau crying ). In rest am 8, 9, 10 la celelalte materii.SUnt pe profil mate-info.Si am dat-o si la info in bara la teza. I-am si rugat sa nu le spuna rudelor fiindca toti sunt mandri de mine ca eu invat sunt cuminte. Dar nu vreau sa-i mai dezamagesc.Sunt singurul copil si mama s-a chinuit atat timp sa ma ajute la mate in clasele 5-8 sa inteleg, datorita ei m-am descurcat asa bine.Incep si sa-mi pierd curajul si increderea mai ales la mate... Va rog un sfat ceva FUndita.Va rog fiti amabil, chiar nu vreau sa ma laud sau ceva, va cer doar ajutor...

Răspuns Câştigător
| flavius01 a răspuns:

Stai linistita :d Eu sunt sigur ca nu o nota ii face pe ceilalti sa se simta mandri de tine, ci personalitatea si caracterul tau. Nu este sfarsitul lumii ca nu ai stiut la teza, poate ai avut pur si simplu o zi mai proasta. Data viitoare vei stii la ce sa te astepti si vei putea sa fii mai bine pregatita. Inca un sfat : daca nu te descurci la matematica in viitor, ai putea sa te muti la o alta clasa cu un alt profil, poate ai si alte materii care iti plac pe langa matematica. La informatica, nu te preocupa este primul an in care faceti si sunt sigur ca ai timp sa te pui la punct cu materia si retine inca ceva : Doar pentru moarte nu exista solutie! tongue Incearca doar sa fii tu si vei vedea ca toti vor fi mandri de tine

3 răspunsuri:
| Guogle a răspuns:

Deci nu fi suparata, si eu sunt mai pe situatia ta, mai iau un cinci, sunt situatii cand trebuie sa accepti ca nu totul e perfect. Parintii vor intelege, au fost si ei elevi si stiu ca niciodata totul iese cum vor altii, iar eu sunt sigura ca tu te-ai straduit cat poti de mult. cel mai bine e sa fii sincera si de alta data sa mergi inainte cu capul sus dar pus in functiune.

| ewygirl a răspuns:

Linisteste-te si capul sus! Lumea nu se sfarseste cu o nota si categori nu vei,, scade" in locul celorlati datorita unei note banale.Nu te demoraliza si nu iti pierde increderea in tine.Gandeste-te ca mai ai doar cativa ani de scoala si scapi si totul va fi bine! Nu se sfarseste lumea la o nota proasta! :*

| Laura112deea a răspuns:

Nu fii disperata. E normal sa mai avem si necazuri la invatatura. Nimeni nu e perfect la ABSOLUT totul, si daca ar fi asa, ai fi fost GENIU. E bine sa le spui parintilor, ei te pot intelege si te pot ajuta. Nu-ti fie rusine! Daca le ascunzi, tot afla ei la sedinte si va fi mai rau. Chiar daca e ceva mai greu de suportat, vor fi tot mandri de tine ca nu le-ai ascuns asta. FII SINCERA CU EI SI NU-TI FIE RUSINE! happy

Întrebări similare