| Deea204 a întrebat:

Pe 22.04 eu si prietenul meu facem 2 luni de cand suntem impreuna, ce ar fi frumos sa-i daruiesc cadou tinand cont ca sunt fata?

Răspuns Câştigător
| Cristiann25 a răspuns:

II poti lua asa:
Un parfum
Un ceas
Doua cani cu doua inimi(daca intelegi la ce ma refer)
Daca e pasionat de pc un mouse/tastatura/casti ceva de marca buna
In caz ca fumeaza ii poti lua o bricheta mai speciala
PS:pentru doar doua luni ar merge ce ti-am spus niste cani pe care una sa o ai tu si una el!

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și el ce cadou îți dăruiește?
Pa, pa.

| nesuferit a răspuns:

O bratara din piatra

| BlackOldSun a răspuns:

Face-ti un sex sa va simtiti bine face cat toti banii senzatia si emotiile!

| Cristina45 a răspuns:

Ce coincidenta tot pe 22.04 facem si noi tot 2 luni :X, doar ca eu nu ii cumpar cadou...dar ca sa iti raspund la intrebare ai putea sa ii iei un ceas, un parfum, un lantisor cu initiala numelui tau ...etc

| beautifullie a răspuns:

Dupa 2 luni va oferiti cadouri? ceva simbolic, ieftin. e prea devreme pentru cadouri somptuoase

| NuMaSuporti a răspuns:

Nu stim, tu stii mai bine ce ii place. Si eu cred ca el ar trebui sa iti ofere un cadou nu tu lui.

| extreme0708 a răspuns:

Eu zic ca la 2 luni un cadou este exagerat, dar tu faci ce vrei si ce simtihappy Dar gandeste-te ca urmeaza 6 luni si 1 an faca totul decurge cum trebuie.
Eu in locul tau as mai astepta dar daca tot doresti sa ii oferi ceva, ofera-i o felicitare ceva sau nu stiu. ce stii tu ca ii place luihappy

| Deea204 explică:

Multumesc tuturor de mesaje! happy

| PapusaDeMetal a răspuns:

Pai..Esti fata happy El trebuie sa iti ia un cadou happy Dar cel mai bun cadou, Ar fi un te iubesc.Dar ca sa nu ii iei doar atata fa-i tu din inima ta o poezie de dragoste. Poate nu e facuta de nu stiu ce autor, dar e facut din inima ta pentru el.O sa ii placa!:*

| Emma17061999 a răspuns:

Dupa 2 luni cred ca e prea devreme.Dar daca tu vrei sa ii faci un cadou ii poti face ceva simbolic, simplu, dragut si nu foarte scump... Sper ca ti-am fost de ajutor.:* tii pup

| Semnattfetitsataa a răspuns:

Ceva simplu si micut, un ursulet care sa aiba o inimioara sa scrie "I love you", un parfum, o cana, te pup :*, sa alegi cel mai frumos cadou pentu prietenul tau!