II poti lua asa:
Un parfum
Un ceas
Doua cani cu doua inimi(daca intelegi la ce ma refer)
Daca e pasionat de pc un mouse/tastatura/casti ceva de marca buna
In caz ca fumeaza ii poti lua o bricheta mai speciala
PS:pentru doar doua luni ar merge ce ti-am spus niste cani pe care una sa o ai tu si una el!
Face-ti un sex sa va simtiti bine face cat toti banii senzatia si emotiile!
Ce coincidenta tot pe 22.04 facem si noi tot 2 luni :X, doar ca eu nu ii cumpar cadou...dar ca sa iti raspund la intrebare ai putea sa ii iei un ceas, un parfum, un lantisor cu initiala numelui tau ...etc
Dupa 2 luni va oferiti cadouri? ceva simbolic, ieftin. e prea devreme pentru cadouri somptuoase
Nu stim, tu stii mai bine ce ii place. Si eu cred ca el ar trebui sa iti ofere un cadou nu tu lui.
Eu zic ca la 2 luni un cadou este exagerat, dar tu faci ce vrei si ce simti Dar gandeste-te ca urmeaza 6 luni si 1 an faca totul decurge cum trebuie.
Eu in locul tau as mai astepta dar daca tot doresti sa ii oferi ceva, ofera-i o felicitare ceva sau nu stiu. ce stii tu ca ii place lui
Pai..Esti fata El trebuie sa iti ia un cadou Dar cel mai bun cadou, Ar fi un te iubesc.Dar ca sa nu ii iei doar atata fa-i tu din inima ta o poezie de dragoste. Poate nu e facuta de nu stiu ce autor, dar e facut din inima ta pentru el.O sa ii placa!:*
Dupa 2 luni cred ca e prea devreme.Dar daca tu vrei sa ii faci un cadou ii poti face ceva simbolic, simplu, dragut si nu foarte scump... Sper ca ti-am fost de ajutor.:* tii pup
Ceva simplu si micut, un ursulet care sa aiba o inimioara sa scrie "I love you", un parfum, o cana, te pup :*, sa alegi cel mai frumos cadou pentu prietenul tau!
RAY întreabă: