| mamiloca a întrebat:

am si eu o "problema" sa zic asa.
Am 17 ani si sunt oarecum mai "timid" de fel, nu sunt foarte rau, adica ies pe afara comunic vorbesc cu prieteni etc. dar faza e ca nu prea le am cu fetele, nu prea stiu ce sa vorbesc cu cu ele si oarecum ma blochez, repet un lucru de max 1-2 ori pentru ca nu prea imi gasesc cuvintele. Pana si un copil de 15-16 ani e mai intrasnet decat mine sa zic asa, cu fetele etc. Si ati vazut ca daca taci esti luat de prost. nu stiu ce sa fac sa scap de "rusinea asta" si uneori gandesc prea mult adica fiti atenti. Sa zicem ca maine am scoala, si eu zic din cand in cand "Maine poate ma va certa cineva, sau poate nu o sa fie bine", "Nu vorbesc cu fata aia sau cu acel baiat ca poate zice ceva si ma fac de ras si eu nu stiu ce sa-i zic" intelegeti? Vreau sa scap de rahat-ul asta. PLease help

Răspuns Câştigător
| ovidiu123432 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema, cel mai bine e sa fii tu, nu trebuie sa fii ca si restul, daca mai multi sunt diferiti fata de tine asta nu inseamna ca trebuie sa fii si tu ca si ei, sunt persoane care sunt ca si tine sau care te apreciaza pentru cum gandesti sau pentru ce esti, daca nu esti tu dai dovada de falsitate prin modul de a te da drept alta persoana fata de cine esti tu cu adevarat.

0 răspunsuri: