| Ely3434 a întrebat:

:* Am un profesor, care e cel mai de treaba din scoala si o sa se faca preot si o sa plece de la scoala sad La sfarsit de an am vrea sa-i facem o surpriza gen : o sa ne lipsiti. Toata scoala tine la el si el la noi, mai ales la clasa mea. Am vrea sa dam un fel de petrecere de sfarsit de an, si sa-i luam un,cadou. Cu petrecerea ne descurcam, dar cine stie ce sa-i luam? Ar fi bine sa scriem pe tabla ca o sa ne lipseasca... O sa strangem bani, dar habar nu am,ce sa-i luam, as vrea ceva mai special care sa-i aduca aminte de noi. Suntem foarte suparati sad Si vreau sa vada cat tinem la el. Idei de imbunatatit petrecerea, de decorat, dar mai ales de cadou :* dau fundita

Răspuns Câştigător
| Aimee33 a răspuns:

Ati putea sa-i cumparati o cana pe care sa scrie :''Pentru cel mai bun profesor''; sau, ati putea sa-i compuneti toti o poezie(fiecare cate un vers)prin care sa va revarsati emotiile si tristetea; sau ati putea sa realizati o fotografie cu toti, s-o prelucrati intr-un program de editat poze gen Photovisi(asta il folosesc eu happy )sa faceti un colaj cu toti in acea poza cu toti elevii, pe urma sa mergeti la un Xerox s-o infoliati(de preferat poza s-o faci A3, sau cum vrei tu...).Cam astea ar fi ideile mele, si succes.
Funda? kisswinking

| Ely3434 explică (pentru Aimee33):

La poezie m-am gandit si eu laughing Ma pricep la compuswinking O sa vad ce raspunsuri mai primesc si dupa iti dau fundawinking

| Aimee33 a răspuns (pentru Ely3434):

Okwinking

:*

Funda? surprise happy

Gata :*

Multumesc pentru funda! kiss

Nu ai pentru ce :*