De obicei fetele mai plinutze au si sanii mari datorita grasimii acumulate la nivelul pieptul.precum si pe restul corpului.N-ai sa vezi o fata grasa fara pic de sani )) si eu aleg fetele MAI slabe...cum ai precizat u in intrebare. Daca erau DOAR slabe...alegeam una grasa si ii faceam abonament la sala )
Pe cele mai slabe şi cu sânii mici, presupun.Dar depinde şi de caracterul fetei(dacă e de treabă sau face numai figuri) şi de gusturile personale ale tipului.
Bună! Nu ar trebui să conteze asta.Un băiat inteligent se uită în sufletul fetei nu în alte părţi.
Eu ti-am dat doua variante, dintre care trebuie sa alegi una nu sa vii cu a treia
ca idee as vrea sa stiu ce ar fi mai preferabil
Nu m-ai inteles, varianta asta nu exista pe lista mea de variantedoar plata si slaba sau grasa si dezvoltata
Gusturile sunt impartite, nu poti sa faci un procentaj cati prefera fete de un fel si cati prefera fete de celalalt fel.eu de exemplu cunosc un baiat care a fost cu o tipa plinuta si inzestrata la capitolul sani iar apoi a avut (si are inca) o prietena slaba fara sani dar cu care se intelege mult mai bine, iar relatia e mult mai serioasa (la un moment dat mi-a si spus ca prima era pentru placerile lui trupesti).
Depinde de gusturi. Daca vrei parerea mea personala, prefer putin "carnita" decat un sac de oase trase in piele care sa te intepe la orice atingere si ifose cat cuprinde. O tipa mai plinuta, daca are totusi forme si e inteligenta, deschisa e mult mai draguta decat o fufa batzoasa si la propriu si la figurat.
irioana întreabă:
anonim_4396 întreabă: