Bună.
Vergeturile apar la îngrășat, NU la slăbit.
Practică un sport de masă, hidratare corespunzătore, trei mese principale pe zi la aceeași oră dacă se poate, două gustări.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.
Insanity Deluxe Edition ti-l recomand sau mersul la sala, daca faci programul ala sigur dai 2 kg pe luna,da cat ai vrea,gandeste ca tu si pui nu doar scazi in greutate,lasa otrava de zahar, sucuri otravitoare, cartofi prajiti, si alte minuni facute de om ele sunt otrava pentru corp, manca cei sanatos si proaspat
degeaba faci sport daca manci dublu, trebuie sa manci dupa cat efort fizic faci nu ma refer la infometari si la o limita
Câte? Niciunul. Aai nu se poate numi mișcare. Doar te maimuțărești dând din membre în fața monitorului. Nu așa se slăbește, stând în casă.
Dacă vrei să dai jos osânza, ieși afară în parc și aleargă până transpiri maioneză, dacă vrei să arăți a om.
Poi mai merg dimineata sa alerg cam de 3 ori pe saptamana.dar voiam sa stiu daca ajuta la ceva
Păi în cazul ăsta, mișcarea aia scălămbăită din clip, este pe lângă alergat, doar o pierdere de vreme.
Mie cea mai utila imi este cea fara paine, nu manca paine deloc, dulciurile eliminale complet la fel si sucurile cu acid, fa sport, hidrateaza.te cat poti cu lichide, consuma fructe in timpul asta, poti slabi in doua saptamani 5 kg, la mine functioneaza perfect, Dimineata ia micul dejun, cereale cu lapte, la pranz mananca cu masura si fara paine si scoala.te de la masa flamanda, stii ca efectul a ceea ce ai mancat e dupa 30 min, poti manca orice dar urmeaza ce ti.am spus, sunt sigura ca ai sa slabesti excelent, iti trebuie si vointa pentru ca nu e usor sa renunti la paine da nu imposibil, cand simti foame acuta mananca 2 3 fructe, iar seara cineaza foarte putin, nu uita fara paine.
Da, poţi slăbi făcând exerciţiile din video.
Cât anume, depinde de durata perioadei în care le vei face. Dacă le faci o perioadă mai lungă de timp, cum ar fi 6 luni, vei slăbi mai mult decât dacă le-ai face 2 luni, logică elementară. Cât anume şi în cât timp nu îţi pot spune, deoarece depinde de câte kg ai la momentul actual şi de organismul tău.
Iar vergeturi nu îţi vor apărea dacă faci exerciţii fizice şi slăbeşti treptat. Vergeturi îţi apar atunci când slăbeşti doar prin diete, regimuri, pastile sau înfometare, fără exerciţii fizice într-un timp scurt.
Mai sa stii ca am vazut clipul nu zic ca este nefolositor ca nu poti slabi dar aia se atreneaza din cate vad pentru rupt oase nu pentru slabit. Vergeturile iti apar doar datorita ingrasarii rapide daca vrei sa slabesti o sa ti se lase grasimea mai ales pe abdomen dar o poti arde cu exercitii speciale.
Eu zic ca poti chiar si mai mult de 5 kg doar ambitie sa ai dar eu zic ca e mai bine daca fugi putin cam 15 minute seara 15 dimineata si atunci sigur slabesti cat vrei tu si poti sa papi si dulciuri
RADUCU12369 întreabă: