| AngelWhatt a întrebat:

Hey TPU

Care a fost cea mai amuzanta prostie pe care ati facut-o?

Răspuns Câştigător
| CatelusaCuParulCret a răspuns:

Cand eram mai mica am fugit de langa mama si m-am dus la coafor. Acolo erau niste reviste si am luat una cu,, Preturi mici" iar mama a zis ca ma da acolo happy

A da si odata la gradinita am facut un experiment : Ce se intampla cand arunci un carton in WC :]]

| AngelWhatt explică (pentru CatelusaCuParulCret):

Eh....macar tu ai aruncat un carton eu am aruncat in clasa I opetardalaughing)
Bine ca am fugit repede rolling on the floor

6 răspunsuri:
| persseuss a răspuns:

Am facut baie intr un rau iarna.

| aditimus a răspuns:

Era prin clasa a 7-a (1997) aproape de sarbatori si clasa mea era la parterul scolii, aveam un geam deschis si prin curte se plimbau copii si unul dintre copii de afara cum era seara a aruncat inspre catedra o petarda din aia mai mare si eu cum eram in prima banca am sarit pe burta ca la armata si am zis "grenada" happy

| Seepty a răspuns:

Mergeam linistit pe strada cu bicicleta si ma uitam in alta parte, dintr-o data ma trezesc pe capota unei masini pe care am zgariato iar apoi m-am urcat pe bicicleta si am luat-o la sanatoasa.

| rememberme24 a răspuns:

Nu e un lucru cine stie ce,dar in clasa a sasea,ramanand de serviciu dupa ore ca sa fac curat in clasa, am distrus din greseala un instrument geometric din acela pentru tabla(un echer).A doua zi, la ora de mate, profesorul a observat ca echerul este distrus, si ne-a intrebat cine l-a stricat.In momentul in care eram gata sa recunosc,un coleg a dat vina pe cel mai nebun coleg din clasa(care mai sparsese pana acum cosul si doua banci). Profesorul l-a certat,spunandu-i sa repare instrumentul. Dupa ore, cand baiatul vroia sa ia echerul sa-l repare, i-am spus:
-Lasa ca i-l dau eu tatei sa-l repare chiar daca l-ai stricat tu
El: Da nu l-am sticat eu, ce nu ma crede nimeni? Oricum, mersi.Esti cea mai tare colega(pleaca)
In gandul meu eu imi spuneam:Macar atat sa fac si eu, doar m-ai scapat de mustrarea profului happy Asta e una dintre boacanele mele.Tu ce ai facut?

| AnthonyxD a răspuns:

Prin clasa a 5-a eram singuri în școală(aveam ședință) și am apucat să ne jucăm prinsea și eu am dat peste o femeie de servici și l-a certat pe un coleg și nu a fost de vină.