Cand eram mai mica am fugit de langa mama si m-am dus la coafor. Acolo erau niste reviste si am luat una cu,, Preturi mici" iar mama a zis ca ma da acolo
A da si odata la gradinita am facut un experiment : Ce se intampla cand arunci un carton in WC :]]
Eh....macar tu ai aruncat un carton eu am aruncat in clasa I opetarda)
Bine ca am fugit repede
Era prin clasa a 7-a (1997) aproape de sarbatori si clasa mea era la parterul scolii, aveam un geam deschis si prin curte se plimbau copii si unul dintre copii de afara cum era seara a aruncat inspre catedra o petarda din aia mai mare si eu cum eram in prima banca am sarit pe burta ca la armata si am zis "grenada"
Mergeam linistit pe strada cu bicicleta si ma uitam in alta parte, dintr-o data ma trezesc pe capota unei masini pe care am zgariato iar apoi m-am urcat pe bicicleta si am luat-o la sanatoasa.
Nu e un lucru cine stie ce,dar in clasa a sasea,ramanand de serviciu dupa ore ca sa fac curat in clasa, am distrus din greseala un instrument geometric din acela pentru tabla(un echer).A doua zi, la ora de mate, profesorul a observat ca echerul este distrus, si ne-a intrebat cine l-a stricat.In momentul in care eram gata sa recunosc,un coleg a dat vina pe cel mai nebun coleg din clasa(care mai sparsese pana acum cosul si doua banci). Profesorul l-a certat,spunandu-i sa repare instrumentul. Dupa ore, cand baiatul vroia sa ia echerul sa-l repare, i-am spus:
-Lasa ca i-l dau eu tatei sa-l repare chiar daca l-ai stricat tu
El: Da nu l-am sticat eu, ce nu ma crede nimeni? Oricum, mersi.Esti cea mai tare colega(pleaca)
In gandul meu eu imi spuneam:Macar atat sa fac si eu, doar m-ai scapat de mustrarea profului Asta e una dintre boacanele mele.Tu ce ai facut?
Prin clasa a 5-a eram singuri în școală(aveam ședință) și am apucat să ne jucăm prinsea și eu am dat peste o femeie de servici și l-a certat pe un coleg și nu a fost de vină.
anonim_4396 întreabă: