Am intrat o data din greseala si din neatentie peste fete in baie intr-o toaleta,, am iesit in secunda 2, bwhahahahaha
Am luat o tranta intr-un supermarket, m-au vazut toti
Aaaah, a fost asa de stanjenitor
Eu am reusit performanta asta in fata liceului la amiaza cand plecau toti acasa
Eram seara pe plaja cu prietenul care isi tinea capul pe picioarele mele, iar mie au inceput sa-mi ghioraie matele ))))))
Aww, si asta-i nasoala, bine ca are cine sa-ti asculte matele, eu nu am
Cand am vrut sa sarut o fata la o petrecere.
Eu trageam de ea,ea ma impingea, eu trageam, ea ma impingea si asa mai departe.
Apoi a urlat la mine sa o las in pace(eu ca un violator, nu-mi facea placere ca n-a vrut sa o sarut), m-am uitat in gol 1 minut, nu i-am cerut scuze si am plecat.
Frumos, nu?
Eram în fața unui supermarket și bunica m-a trimis să mă uit de unchiul meu înăuntru, iar eu am început să mă plimb pe acolo, mă uitam la lucruri, asta vreo 5-10 min, când să ies, ea intrase furioasă și începe să țipe la mine, m-a luat de ureche de mi-a căzut cercelul și toată lumea se uita la noi.
Momentul ala cand viata ta e asa de plictisitoare incat nici macar momente stanjenitoare n-ai de povestit...
Eu unul îl susțin pe "Cinevacatoatalumea"! ^.^
Nu de alta, dar părem a avea probleme similare...
Cel mai stajinitor lucru a fost acum 5-6 ani cand eram in clasa si am dat o minge de pe o soba, m-am suit pe o banca ca nu ajungeam, dar ca sa ma dau mare am sarit de pe banca si mi-am rupt pantaloni scurti si am ramas doar in boxeri.
Cand m-am dus la supermarket si am facut carutul plin de cumpărături
. Cand am ajuns la casa mi-am dat seama ca mi-am uitat portofelul ( asteptasem 15 minute ca prostu si am realizat cand a venit randul meu sa platesc
În clasa a 8-a, eu împreună cu vreo 2-3 colegi i-am făcut un cont de Facebook unei colege. Tipa era mai prostuță de fel și ne amuzam destul de des pe seama ei ( nu într-un mod răutăcios ), era haioasă rău . Așa, și un coleg a făcut contul, eu îi făceam poze pe ascuns și altul îi punea descrieri la poze și i-a scris că lucrează la un bar de striptis și tot felul de tâmpenii. La scurt timp ne-a pârât cineva și a aflat dirigintele nostru. Ne-a ridicat în picioare pe cei ce făcusem asta și ne-a ținut morală. Nu a fost prea dur în cuvinte atunci, dar l-am apreciat mult ca profesor și știu că nu se aștepta să fac lucruri de genul, și asta m-a făcut să mă simt aiurea, într-un fel.
Nu pot să zic că e cel mai stânjenitor, e doar unul dintre alte momente de genul.
Da' ce rautacioasa erai,, diavolita mica!
Iti dai seama ce stanjenita s-a simtit colega aia a ta
A supraviețuit doar a vărsat câteva lacrimi ca să impresioneze. Îmi amintesc că a primit un mesaj în oră și noi ne-am uitat toți la ea, și a scos repede telefonul și ni l-a arătat zicând: e de la cosmote ( gen, e vina lor ); iar altă dată cică nu e al meu, uite e pe silent și părea așa mândră
Ce mi s-a făcut dor de niște momente din generală
Încercam să invat sa sarut și mi-am folosit degetele dar ma văzut tata.
Eram la scoala si m-a scos profu' la tabla. M-am ridicat pe varfuri sa iau creta si atunci s-a produs nenorocirea. Mi-a crapat cureaua si genitalele imense mi-au scapat din pantaloni. O avalansa de testicule a navalit peste catedra iar penisul a fracturat spinarile colegilor din primele 5 banci.
Cam asa suna cateva din raspunsurile de sus.