Si cu 'promisiunea' aia cu cadoul facut de Revelion cum ramane? Nu te tii de cuvant?
Rostul vietii e sa te omoare, dupa ce te face!
Sa nu ne mai sperii. Caci si eu chiar daca sunt mai tacut si mai ciudat intr-un colt al 'casei', tot tin la voi toti.
Ma bucur ca acum este bine. Cat imi doresc sa aduc bucurie celor intristati si nadejde celor fara speranta!
Si cat de neagra s-ar pune viata inaintea noastra, intotdeauna exista o solutie. Nu este o zicala, ci este adevar. Cel mai rau este ca nu suntem unii langa altii. Un umar pe care sa se planga, o imbratisare atunci cand e nevoie, o strangere de mana. face parte din viata si nevoia fiecaruia -de a primi si de a oferi. Dar pana la urma e bun si internetul decat deloc. De aceea este de apreciat intreaga conducere TPU! Dar si membrilor care o alcatuiesc.
Rostul nostru? Sa ne bucuram de viata, ca atlfel am primit-o degeaba. Te distrezi, faci ce-ti place si ce e mai important pentru tine, altceva mai important nu ai ce face in viata. Cand mori, sa mori fericit.
Baiete,de ce nu-ti place viata? Ce s-a intamplat? Ai patit vreun necaz sau ca ai dat de bucluc? Sau suferi o depresie?
Ehh,ori asa crezi tu ori iti bati joc de noi.
Daca zici pe bune, iti spun ca te vei intoarce, stai linistit.
Da, stiu, dar eu vorbeam serios, dar intre timp m-am razgandit.
Stiam eu
Ce vrea sa insemne asta?
P.S. M-am razgandit, o sa raman pe acest site in continuare, nu scapati voi asa usor de mine.
Imi esti dator cu 50 lei. Problema este ca esti dator in total cu 1530 lei la toata comunitatea [in total] iar acum te lasi fara sa ne achiti datoriile? Grav si jalnic.
Stai calma ca nu mai plec nicaieri, nu scapati voi asa usor de mine, apropo, de unde am eu asa o datorie, ca nu imi amintesc nimic?
Viata n-are nici un rost, cum te nasti asa mori, fie ca vrei fie ca nu. In legatura cu TPU, e doar un site, nu te obliga nimeni sa intri pe el sau nu. See ya!
Nu merită să iei decizii, nimeni nu ar trebui sa fie capabil sa isi ia viata, deoarece nu ne apartine!
Ba sunt destul de sigur ca propria noastra viata ne apartine.