Nu ma asteptam la asa o culoare calda din partea ta. Imi pareai o persoana destul de rece. Se pare ca aparentele inseala.
I-auzi, esti rece. De acum te chem Frozen =)
Da, de azi ma transform intr-un om mai bun, mi-ai descoperit sufletul
Bwhahahah Brokenico
Sunt calda, mrr
Vorbesti cu o fata mai?
Nu am spus ca esti un om rau, am spus doar ca imi pareai mai rece.
In realitate merge si la biserica dar aici ii place sa para foarte rea, primeste multe felicitari de la baieti.
Mda, acum le spui la toti secretul, mersi...te credeam altfel...
O arzi in liniste, Brokenico.
Te simti prea bine si vrei sa fii insultat, altfel nu vad de ce tot imi zici asa .
Incercam sa-ti dau o porecla, dar nu prea ti se nimereste vreuna, insa ''brokenica'' parca parca se leaga. Daca erai duduie mergea de minune/
Daca vrei sa fac glume dupa cu laba si arsenal, tu continua sa te joci cu dracu .
Dai in Arsenal, atunci dai in mine si ripostez punand tunurile pe tine!
Atunci nu mai spune asa si suntem din nou bff
Gata, dupa o sa zica lumea ca ne certam
Eh, parca nu iti pasa de ce zic altii .
Mai stii, oare cati o fi muscat momeala?
Ti-am mai spus ca gandim la fel, nu?
Asta e bine
Faceti testul Lüscher? Ma rog... intr-o forma adaptata. Testul presupune punerea in ordine a 8 culori si a 8 forme care reprezinta culori.
In forma asta (putin tras de par) puteti considera ca prima culoare aleasa este obiectivul pe care vreti sa-l atingeti, a doua culoare este starea voastra actuala, a treia culoare este cum nu vreti sa fiti.
Gasiti interpretarea culorilor pe net. Rezultatul are o valoare numai pentru distractie, insa oricum mai buna decat ghicitul in cafea. Lüscher foloseste niste culori speciale. De exemplu rosu este un fel de portocaliu.
IszyKitty întreabă: