Numai grija mea nu o au ele. Mai e pana se termina sezonul, e prea devreme sa ne contrazicem pe tema locului in clasamentul final (ar deveni obositor la un moment dat).
Mai e putin si se apropie duelul de la voi acasa,, unde ne place cel mai mult sa castigam impotriva unei mari! Tu ce mai zici ca faci?
Catalana,spaniola (castellana),italiana, araba, hindi, engleza, turca. Dintre acestea stiu doar 2 foarte bine(catalana, spaniola) iar hindi si engleza (stiu ceva din ele, mai mult stiu engleza) Acestea sunt cateva care imi plac si as vrea sa le invat pe celelalte, macar putin. Am 14 ani asa ca am destul timp.
Am auzit din gura unor straini ca limba romana este cea mai frumoasa, este melodioasa prin sonoritatile ei. Pe langa aceasta imi plac rusa, greaca, olandeza, finlandeza, engleza, italiana si spaniola.
Pe langa limba materna, stapanesc foarte bine limba greaca, engleza si germana. Germana nu am pus-o printre preferintele pentru ca nu mi se pare ceva wow, am invatat-o din obligatie, nu ca mi-ar fi placut sa o invat. Mi-ar place sa invat limba rusa.