anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care limba credeti ca este cea mai frumoasa, sau daca sunt mai multe, care sunt? (nu limba de ceas sau aia din gura unei fiinte).
Aici nu vorbesc de preferinte proprii, ci ma refer care limba credeti ca este frumoasa, chiar daca nu o stiti.
Mie mi se par frumoase astea : romana, spaniola, portugheza, italiana, franceza, engleza (mai ales cu accent britanic sau australian), japoneza, rusa si poloneza. Chiar daca din cele mentionate, doar 3 le stiu mai bine (fara cea natala) si alte 2 doar foarte putin, iar pe restul nu le stiu deloc, astea sunt cele care mi se par mie mai frumoase.
Deci, voi care credeti ca sunt cele mai frumoase limbi de pe planeta?

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Numai grija mea nu o au ele. Mai e pana se termina sezonul, e prea devreme sa ne contrazicem pe tema locului in clasamentul final (ar deveni obositor la un moment dat).

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai e putin si se apropie duelul de la voi acasa,, unde ne place cel mai mult sa castigam impotriva unei mari! Tu ce mai zici ca faci?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

O sa fie aproape primavara atunci big grin

| RoryM a răspuns:

Spaniola,Italiana,Franceza si Japoneza happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Franceza si spaniola mi se par sexy.

| Luizaaa a răspuns:

Catalana,spaniola (castellana),italiana, araba, hindi, engleza, turca. Dintre acestea stiu doar 2 foarte bine(catalana, spaniola) iar hindi si engleza (stiu ceva din ele, mai mult stiu engleza) Acestea sunt cateva care imi plac si as vrea sa le invat pe celelalte, macar putin. Am 14 ani asa ca am destul timp.

| MihaelaDart a răspuns:

Am auzit din gura unor straini ca limba romana este cea mai frumoasa, este melodioasa prin sonoritatile ei. Pe langa aceasta imi plac rusa, greaca, olandeza, finlandeza, engleza, italiana si spaniola.
Pe langa limba materna, stapanesc foarte bine limba greaca, engleza si germana. Germana nu am pus-o printre preferintele pentru ca nu mi se pare ceva wow, am invatat-o din obligatie, nu ca mi-ar fi placut sa o invat. Mi-ar place sa invat limba rusa.