anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cateva intrebari simple :
Voi locuiti la casa sau la bloc?
Cei care locuiti la casa cum vi se pare, va place, ati vrea sa locuiti la bloc?
Cei care locuiti la bloc, cum vi se pare, va place, ati vrea sa locuiti la casa?
Cei care locuiti la casa, locuiti in oras, sau in sat/comuna?

37 răspunsuri:
| RoryM a răspuns:

Stau la casa, intr-un cartier la 3 km de oras.Si nu as vrea sa locuiesc la bloc.

| DroIja a răspuns:

„Gașca de la bloc
nu mai e deloc
din toți locatarii
numai pensionariiiiii..."

| DroIja a răspuns (pentru DroIja):

Scuze, eu stau la penitenciar.

| ElenaWerman a răspuns:

Locuiesc la casa de cand m-am nascut si obisnuiam sa fiu extrem de curioasa de viata la bloc cand eram mai mica. Acum ma bucur ca am trait la casa, altfel cred ca eram obeza la cat mananc laughing
E un fel de oras mai mititel unde locuiesc; fara prea multe masini, prea mult zgomot lipsa. E bine asa...Nu sunt nerabdatoare sa decolez spre un oras prea agitat. M-am invatat cu linistea happy

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Casa.
Da, pentru ca mi se pare mai usor.
Comuna.

| wpetterssone a răspuns:

Locuiesc la casă. Îmi place la casă pentru că este mult mai multă liniște. Străzile nu subt zgomotoase și vecinii nu fac gălăgie.
Nu m-aș muta la bloc.
Locuiesc într-un oraș cu 23.200 de locuitori (reprezentând 57% din populația comunei și 6, 85% din populația comitatului).

| JuAl a răspuns (pentru darrio2007):

Se vede ca esti distractiv la petreceri. Sa stai in toara linistea dd inchisoare ca nu cumva sabi deranjezi pe altii ca de nu te trezesti cu politia la usa in loc sa ai ce-i al tau si sa dai muzica la maxim la un mega-subwofer. Eu vreau sabmi cumoar o casa si sa-mi bag un mega tun de bass si sa dau petreceri de ziua mea. Bine. Si acum locuiesc la casa cu parintii, surorile, varul si bunica si da... Dam de multe ori oetrecericu muzica tare ca si asa nu suntem niste statui sa stsm intr-un loc si sa nu ne distram.

Întrebări similare