Dar profilul tau e dragut asa cum e acum, deci nu cred ca mai are nevoie de alte "decoratiuni" qwq
Ce coincidenta. Nici eu.
Foarte bine atunci!
Citez dintr-un mare filosof: "E doar o iluzie"
Si cine este acest maret filosof?
Nu se poate! Nu ai auzit de el? Este faimosul Chiftea.
Ce mai filosof,, ma apuca rasul
*Moment solemn* Ne-am adunat astazi aici pentru a comemora iluzia vietii lui Chiftea, caruia ii era frica de moarte, insa intr-un mod ironic, aceasta nu l-a ocolit nici pe insusi magnificul. Chiftelele fie cu el!
Ce-ti mai place sa te joci prin cuvinte, zburzi prin ele,, asa-i?
Le am la degetul mic. (talent secret, mai tii minte? )
Parca tin minte ceva, dar de unde vine replica asta nu mai stiu exact.
Care replica?
Aia cu talentu',, sunt putin defazat aici, vin dupa un weekend incheiat cu extaz si de aici se datoreaza totul.
De ce crezi ca se numeste secret?
(Era vorba de faptul ca mai scriu poezii/proza, dar le pastrez pentru mine, rar mai arat cate ceva unor persoane).
Mai, mai... Extazul asta cauzeaza pierderi de memorie, ai grija la doza.
Nu-mi spune ca si tu te uiti la anime?
Stiam ceva de Ao no exorcist (la manga ma refer), dar nu stiam ca te uiti la anime-uri.
Asta-i razbunare pentru ca am uitat ca esti vegetarian sau ce? Ti-am zis si de" the devil is a part-timer" Am vazut putine anime-uri, vreau sa apara o data sezonul nou din ao no exorcist - pentru asta traiesc
Nu, nu e nici o razbunare, probabil doar am uitat.
P.S. a aparut sez 2 din Ao no exorcist, doar ca au fost postate decat 3 episoade din cele 12, urmeaza sa fie postat si ep 4, dar nu stiu cand, oricum cred ca saptamana asta o sa apara.
Doar glumeam
Aww nici nu stiam, nu l-am mai verificat. Oricum vreau sa-l vad pe tot in aceiasi saptamana ( nu-mi place sa le vad cu portia ), multu' ca mi-ai zis de el ^^
Nu ma uit la anime-uri, prefer sa vad ceva macar cu actori reali, ma mai uit si la niste desene, Rick and Morty si inainte am vrut sa vad Futurama, dar m-am plictisit de el
Anime-urile nu sunt desene, sunt diferite. Urasc atunci cand oamenii spun ca anime-urile sunt desene animate pentru copii. Doar un otaku adevarat poate intelege asta. Anime-urile si desenele animate sunt foarte diferite.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: