Stau pe TPU si ma uit la filme. Cum ma simt ca stiu ca se aproape artificiile? Aiurea. Asta micu iar se scoala si iar ma tampeste 2 ore pana adoarme. Ma gandeam ca poate daca ii dau una dupa ceafa doarme la foc automat dar nu ma lasa inima ca este bolnav. in rest, plictiseala.
Funny! Baga-i gheata.
Ce sa-i faca gheata? Nu are temperatura. Ci dureri mari, mai ales in jurul burtii. Prima oara credeam ca e o intoxicatie alimentara dar nu a fost sa fie. Cum nu prea sunt doctori, trebuie sa stam asa cateva zile pana vin "expertii" din vacanta. Ce misto incep anul, nu am treaba.
Ai luat pastile? Ceai?
Pastile? Nu. O data intrat in spital nu am voie sa ii dau nimic. Ii dau asistentele ce ii trebuie. Ceai, da. De care beau si eu. Linisteste stomacul.
Insanatosire grabnica
O sa ii spun. "Leonardo, o blondina de pe un site de nebuni ti-a urat insanatosire grabnica" . Nu cred ca o sa ii pese dar e totusi dragut. presupun
Nu te mai uita la filme, nu-ti aduc nimic benefic, fa ceva productiv
Ai dreptate. O sa fac ceva mai productiv. O sa ma apuc si eu de desene, sa fiu matur ca voi toti
Bine începând de maine beau apa timp de 30 de zile fără a mânca mâncare nimic altceva
Mai antisocial ca niciodată. Văd poze pe Facebook şi realizez că majorităţii oamenilor pur şi simplu le lipseşte simţul penibilului. Asta implică un anumit grad de conştiinţă de sine, ceea ce la rândul ei implică un dram de creier.
Se intampla ceva nemaipomenit sa simti ceva? Este o zi ca oricare alta zi, oamenii se saluta si se periaza, desi in timpul anului se cearta, se bat si etc.Pai ce poti simti, pe moment spui ca e bine ca oamenii is altfel, dara asta dureaza cateva zile dupa, revin la normal Deci nimic deosebit din pct meu de vedere.
Ce sa facem, jelim anul care isi da ultima suflare.
Putin dezamagit, si increzator in noul an, inca un termen limita la dispozitie.
Tu ce faci? Nu ar trebui sa fii la Iulius in parcare?
2018 s-a apropiat și momentan mă simt altfel, e sentimentul ăla de "un nou inceput".
La multi ani. Atunci iti spun Succes
Nu inteleg.
Mi-ai scris ceva dar nu apare. Apare "comentariu de la Andwta" dar nu scrie nimic. Ce ai vrut sa spui?
Aa. Ciudat, nu tin minte sa fi trimis mesaj gol.
Eh, e bun de da pe afara site-ul asta, nu trebuie sa te mire. Oricum, ce ai scris acolo de nu a aparut nimic?
Ma faci sa rad.
E bine. Pe majoritatea ii fac sa planga pentru nu stiu ce motiv. I-am zis nepotului meu ce ti-am zis aseara si a vrut sa te vada . Cand i-am aratat poza a zis ca semeni cu maicasa (nu am notat asta sa fiu sincer ). Desi ea are ochii caprui si nu poarta ochelari.
Ce dragut. Da cati anisori are nepotul tau?
Face 8 peste putin
Marisor. Sa-ti traiasca. Cum se simte acum?
Mersi. Stii cum e boala, pe zi e mai bine(noaptea e mai rau). Norocul prietenei mele ( ea sta pe zi cu el, eu noaptea ) ca il vede mai linistit. Ea cand vede pe altul ca ii este rau, nu e nici ea prea bine. E mai sensibiloasa sa zicem.
O sa ii treaca. Am o intrebare, parintii lui unde sunt?
Mama lui munceste si tasu in alta tara plecat tot cu munca.
Asa ai mei au plecat, acum nu-i mai pasa de mine si fratele meu.
Stiu. Te-am mai vazut pe site. Desi acum imi dau seama ca aveai alta poza dar aceeasi infatisare. Poza parca era facuta la o poarta sau ceva de genul. Am memorie buna dar nici chiar vizuala . Revenind, nu e asa in cazul asta. Tasu il iubeste.
Da asa ai o memorie buna. Ma bucur pentru el.
La multi ani. Un an nou fericit.
Frumos. As fi dat si eu daca aveam.
Pe fiecare an o fac asa
am dat cu 3 bateri si 4 din astea mici
La anul i-au si eu.
Chiar iti place melodia, nu gluma
O ador *lacrima*
Stiu ce urmeaza sa zici, asa ca taci
You are no fun at all . Imi iau jucariile si ma car. Ma mai vezi la anul!
AdrianaBacescu întreabă: