Stau pe TPU si ma uit la filme. Cum ma simt ca stiu ca se aproape artificiile? Aiurea. Asta micu iar se scoala si iar ma tampeste 2 ore pana adoarme. Ma gandeam ca poate daca ii dau una dupa ceafa doarme la foc automat dar nu ma lasa inima ca este bolnav. in rest, plictiseala.
Ai dreptate. O sa fac ceva mai productiv. O sa ma apuc si eu de desene, sa fiu matur ca voi toti
Mi-ai scris ceva dar nu apare. Apare "comentariu de la Andwta" dar nu scrie nimic. Ce ai vrut sa spui?
Eh, e bun de da pe afara site-ul asta, nu trebuie sa te mire. Oricum, ce ai scris acolo de nu a aparut nimic?
E bine. Pe majoritatea ii fac sa planga pentru nu stiu ce motiv. I-am zis nepotului meu ce ti-am zis aseara si a vrut sa te vada . Cand i-am aratat poza a zis ca semeni cu maicasa (nu am notat asta sa fiu sincer ). Desi ea are ochii caprui si nu poarta ochelari.
Mersi. Stii cum e boala, pe zi e mai bine(noaptea e mai rau). Norocul prietenei mele ( ea sta pe zi cu el, eu noaptea ) ca il vede mai linistit. Ea cand vede pe altul ca ii este rau, nu e nici ea prea bine. E mai sensibiloasa sa zicem.
Mama lui munceste si tasu in alta tara plecat tot cu munca.
Asa ai mei au plecat, acum nu-i mai pasa de mine si fratele meu.
Stiu. Te-am mai vazut pe site. Desi acum imi dau seama ca aveai alta poza dar aceeasi infatisare. Poza parca era facuta la o poarta sau ceva de genul. Am memorie buna dar nici chiar vizuala . Revenind, nu e asa in cazul asta. Tasu il iubeste.
2018 s-a apropiat și momentan mă simt altfel, e sentimentul ăla de "un nou inceput".
Pe fiecare an o fac asa
am dat cu 3 bateri si 4 din astea mici