anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna iubirea pentru voi? Unii o considera o atractie sexuala, altii o considera ceva magic si greu de explicat. Nu prea stiu mai bine cum sa explic ceea ce vreau sa intreb, asa ca eu sper ca ati inteles la ce ma refeream.

61 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Eu consider iubirea ( a doua ) o masina!

| Mayhem666 a răspuns (pentru Florentina9210):

Cum adica o masina?

| Florentina9210 a răspuns (pentru Mayhem666):

O masina! Pe primul loc este iubitul meu, pe al doilea loc este masina!

| Mayhem666 a răspuns (pentru Florentina9210):

Aha, acum am inteles la ce te refereai.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Mayhem666):

Zice de iubit doar sa para de treaba. Fii baiat inteligent si vezi peste minciuni laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru UnBroken2016):

Nu uita ca ea nu este materialista!

| Florentina9210 a răspuns (pentru Mayhem666):

Ma bucur. Apropo, nu stiu ce il deranjeaza pe ''brokenas'' la mine dar sincer ar trebui sa isi cam vada de treaba lui. Nu ma cunoaste, si el continua sa judece.
Dar frustratul tot frustrat ramane! aduce niste afirmatii nefondate la adresa mea.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pacat ca te are la ignore ca i-as fi zis ca frustrat e ala care sta la 24 de ani sub fusta mamei si are pretentii de vedeta. NU, stai. Ea oricum vede ca stie sa dea ignore si dupa sa citeasca posturile rolling on the floor

| RAY a răspuns:

Eu personal nu incerc sa explic ceea ce traim emotional mai ales ca fiecare experimentan acelasi lucruri diferit, iubirea nu trebuie explicata,intelesa si simtita degeaba vrei sa intelegi daca nu o simti la propiu, parerea mea in ziua de azi nu exista fete sincere, serioase care sa merita iubire sincera nu ca baieti ar fi mai diferiti, pentru mine iubirea e o iluzie, dezamagire atat

eu numai cred in sexul opus pe termen lung nici in barbati nu cred, increderea mea e prea scumpa pentru oamenii parerea mea

Anime boy, tu nu lua in seama. Ne mai batem joc ocazional, nu e mare branza laughing.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Si daca ar fi materialista care ar fi problema? cine nu e materialist in ziua de azi?

| Drimmero a răspuns:

Ce inseamna iubirea? 7 litere=Arsenal!

| Mayhem666 a răspuns (pentru RAY):

Ma asteptam la un astfel de raspuns din partea ta, deja stiam parerea ta despre asta, am vazut asta (parca) si in una din intrebarile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Tocmai tu te-ai gasit sa vorbesti
...

" cine nu e materialist in ziua de azi?" - ipocritii ca Flori, ca tu recunosti.

| Mayhem666 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Stai calm, apropo, m-ai intrebat azi ceva legat de 95, daca mai tii minte, si te-am intrebat si eu ceva. Spusesem : "Da, dar de ce intrebi?" Parca azi m-ai intrebat, nu mai stiu sigur, sper ca nu gresesc!

| RAY a răspuns (pentru Mayhem666):

Dar la ce raspuns te asteptai? am spus ce am simtit cand am citit intrebarea ta, iubirea e ceva frumos care nu il pot descrie prin cuvinte si cred ca e ok sa existe si mistere pe lumea asta e viata mai frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru UnBroken2016):

Stiu.
Am pus o intrebare cu ea si m-a raportat, dar ma are la ignore.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Tu trebuie sa iti scrii in frunte ca vrei una care e moarta dupa fotbal ca nu te vad cu sotie altfel laughing

Uitasem sa raspund, simpla curiozitate.

Si tu esti sfant?

| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Si nu orice pramatie, una care sa fie tunara!

Nu am spus-o ca si cum ti-as fi reprosat ceva, am spus doar ca stiam raspunsul tau, parca ai pus si tu o intrebare de genul, nu?

Poate in trecut da cine stie

| Mayhem666 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Aha, ok atunci! happy

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Dimpotriva alea tinere sunt pramatii cu pretentii multe. Nu vezi pe aici?
E bine una care a trecut prin viata nu crescuta in puf si nu stie nimic.

Pai ai pus-o mai de mult timp, nu recent.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Ti se pare ca eu am zis ca nu ma intereseaza banii si ca prefer cadouri micute precum bijuterii, excursii si masini?
Ca uite, Flori vrea iubit ca sa-i ia masina.
Sau ii iei tu masina?

Pe vremea aia poate cautam si eu explicati rationale la chesti de astea

Nu a spus ca vrea iubit cu masina, a spus ca vrea propia masina din banii ei

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

''E bine una care a trecut prin viata nu crescuta in puf si nu stie nimic.'' aoleu, frate! Ma bucur ca niste non-liferi imi judeca mie viata, ce sa mai.
Apropo, tine-ti prietenul in lesa, cam face ''ravagii''. Sau macar invata-l sa se comporte, in zona virtuala, si sa nu isi mai bage nasul in vietile altora.