anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna iubirea pentru voi? Unii o considera o atractie sexuala, altii o considera ceva magic si greu de explicat. Nu prea stiu mai bine cum sa explic ceea ce vreau sa intreb, asa ca eu sper ca ati inteles la ce ma refeream.

61 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Tu si @Florentina incercati sa nu mai ma bagati pe mine in certurile voastre virtuale, neavand nicio treaba, asa ca o 'rugaminte'

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Banii ei de la parintii ei.
Bravo, Ray.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Spune-i ca "no liferul" asta are o mica afacere. Ea ce are? Nici tampoanele nu sunt din munca ei laughing. Ce imi plac astia praf care se dau mare. Pacat ca au voie sa faca copii.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Shh, ca rad si eu. Nu e roscata ca era mai amuzant laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru UnBroken2016):

"Nici tampoanele nu sunt din munca ei " Nope. Alea sunt din bumbac.
Ca de aia mi-a dat ignore.

| pufulescu a răspuns:

Florentina e atat de proasta incat nu-si da seama ca este o " lifera " tocmai fiindca are bani!
Daca nu avea bani nu mai pupa ea haine si machiaj si epilare si nu se uita nici dracu la ea, plus din cauza gurii sparte si proaste pe care o are in dotare!

| whatevernvm a răspuns (pentru UnBroken2016):

Sunt aici, noliferule

| UnBroken2016 a răspuns (pentru whatevernvm):

Prea tarziu. Maica Teresa si-a luat jucariile si frustrarile si a plecat.

| whatevernvm a răspuns (pentru UnBroken2016):

Vine ea mâine să se mai laude cu "realizările" ei, chill

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiecare se descurca cum poate in viata

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Stii ce ma deranjeaza pe mine la ''prietenasul'' tau>? ca se baga ca musca-n lapte, daca eu postez ceva, imediat incepe sa aduca informatii nefondate la adresa mea, fara ca eu sa ii fi spus ceva lui. Am inteles, ne-am jignit reciproc atunci, dar el tot continua frustrarea.
''Bai dementule, vezi-ti naibii de treaba ta si sa nu te mai frece pe tine grija de ce fac altii, ca nu mananc la masa ta. ''Afaceristule'', tu poti sa muncesti pana te gasesc dracii, ca tot nu o sa ai ce am eu!
Si zici ca sunt ''materialista'' ca ce? ca imi doresc masina si chestii? si ce ma, ori mi le da, mama ta? Singurul care se face de rahat esti tu. Utilizatorii vad cine mananca rahat aiurea si cine isi vede de treaba. Asa ca hai sa terminam o data chestia asta, ca nu este benefica pentru nimeni!''

| UnBroken2016 a răspuns (pentru UnBroken2016):

@Flori, Materialista esti pentru ca ai pretentii la un iubit cu bani, vacante si bijuterii dar tu nu ai muncit o zi in viata ta. Poate multi ma cred prost sau nesimtit dar eu macar nu sunt praf ca tine.La munca nu la intins mana. Eu nu continui frustrarea, doar ma plictisesc si fac misto de prosti. De tine imi place ca tu chiar esti frustrata si raspunzi mereu inapoi, nu o sa ma apuc sa imi bat joc de unul care nu raspunde inapoi. E plictisitor atunci sad.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea mai mare dovada de iubire e cand esti in stare sa mori pentru ce/cine iubesti,fie scopul tau,prieteni,iubita,familie.

Cand ajungi sa iubesti pe cineva cu adevarat,o sa ai puterea de a te sacrifica daca e nevoie pentru a proteja ce iubesti.
Dispare egoismul,nu mai vrei sa o tii langa tine daca nu e fericita, cum fac multi in ziua de azi, sunt full de gelozie, posesivitate si nu inteleg ca nu are niciun rost sa tii pe cineva legat langa tine pentru ca isi pierde tot farmecul.
Ma simt ca vorbesc cu cealalta parte din mine, gasesc placere in asta.Simt un sentiment puternic care imi spune ca ne cunoastem de mai de mult timp chiar daca vorbim de foarte putin timp.La mine asa se manifesta, asa stiu ca pot iubi pe cineva, si ma refer doar la tiparul meu, nu poti iubi pe oricine, oricat de perfecta ar parea cealalta persoana, trebuie sa aiba jumatatea de magnet pe care o ai in tine, faza e ca, niciodata nu am putut descrie aceasta "jumatate" de magnet nici din mine nici din cealalta persoana.

| T0T a răspuns:

Iubirii i găsești cel mai bun înțeles în momentul în care o simți. În orice caz nu poți considera simpla atracția sexuală care e doar un instinct ca fiind iubire că altfel ai zice că simți iubire pentru fiecare capră de pe stradă, ceea ce ar fi foarte superficial.

| KodrutZ a răspuns:

71. Ca sa inteleaga toata lumea, 69+sarmale cu foaie de vitza+tort de mere.

| KodrutZ a răspuns:

P.S. Ideea e ca iubirea si materialismul nu au si nu trebuie sa aiba nimic in comun. Ca tu esti o parashuta care pui pret mai mult pe masina omului sau casa lui decat pe omul de linga tine, asta e partea a doua. Nu, nu se accepta nici o derogare de la treaba asta. Iubirea e aia cand ramii draq in curul gol si ai pe cine sa te bazezi, nu iti fuge nevasta/asa-zisa iubita cu primul care are maciuca mai mare.

| OldSoul a răspuns (pentru Florentina9210):

Si eu imi iubesc masinahappy

| Florentina9210 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fereasca Dumnezeu sa ii fi fost "jumatate" de magnet'' acelui psiho...

| Florentina9210 a răspuns (pentru OldSoul):

Ai grija, ca s-ar putea sa te puna si pe tine la zid astia pe aici. Arunca cu pietre in noi. ''Materialistii'' de noi sad

| OldSoul a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu e problemalaughing
Noi sa fim sanatosi si masinile noastre sa mearga bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Florentina9210):

Care psiho? laughing

| Florentina9210 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eh. unul..nu conteaza! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Florentina9210):

Hm,psihopatul de PersonajFictiv :o

| OldSoul a răspuns:

laughing Dada!

| MorganaM a răspuns:

Eu cred ca atractia sexuala e ceva instinct scarbos animalic care nu are legatura cu 'iubirea'. eu cred ca iubirea e ceva magic, denumeste acel loc special si pe vecie din sufletul unui om, denumeste devotamentul si grija oarba.

Răspuns utilizator avertizat
| RoryM a răspuns:

Dupa parerea mea nu caut descrierea acestui cuant ''iubirea''. Cand o sa o traiesc, o sa vad ce sentiment o sa am si atunci voi vedea.
Dar o sa descriu cum o vad eu din perspectiva mea.
Prin iubire cred ca atunci mi-am gasit persoana cu care as vrea sa traiesc pntru tot restul vietii.
Acea persoana care este langa tine la bine si la rau.
Dar in ziua de azi nu cred ca mai exista acest gen de baieti.Or fi dar putini.
Majoritatea baietilor stiu doar un singur lucru si doar asta vor.sad
Cred ca iubirea este ceva foarte frumos.Cateodata as vrea sa fie asa frumos cum este descrisa in filme/anime.
Dar pana nu traiesti acest sentiment nu stii cu adevarat ce este iubirea.

Eu am descris-o asa cum as crede eu.

| Mayhem666 a răspuns (pentru RoryM):

Imi place mult cum gandesti, si eu sunt de aceeasi parere. Si mie mi-ar placea sa traiesc o poveste de dragoste, asa ca in filme/anime, dar nu stiu daca este posibil. Pana acum nu am intalnit acest sentiment de iubire, dar mi se pare un sentiment placut. Sper ca intr-o zi sa am si eu parte de acest sentiment aparent placut.

| Kuroo a răspuns (pentru UnBroken2016):

Brokenas rolling on the floor ve faci Brokenas, de cand nu am mai vorbit...Brokenas, tot Ediță minionul suna mai bine laughing

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Kuroo):

De ce ti-ai facut alt cont?