Stiu de ce, am vazut din intrebarea pe care ai pus-o mai devreme. Eu sper sa ti se rezolve problema.
Apropo, ce parere ai de melodia asta?
https://www.youtube.com/watch?v=zAB5AC9yhY0
Crezi ca mi-ar sta bine daca mi-as vopsi jumatate de cap albastru? (prin jumatate de cap, ma refeream la jumatate din par).
Nu sunt elev, sunt student, la noi nu exista nota la purtare, sau exmatriculare, iar cursurile nu sunt obligatorii, doar laboratoarele sunt, dar eu aleg sa merg la cursuri, pentru ca ne mareste nota la examen daca avem cat mai multe prezente.
La facultate nu mai e cum era la liceu, aici cam toata lumea face ce vrea.
Daca nu imi place un curs, asta nu inseamna ca ma duc degeaba. Parca tie iti plac/ti-au placut toate orele pe care le faci/le faceai la scoala/liceu/facultate.
Mie mi-a placut doar prima zi de scoala din clasa 1 . In rest, nu mi-au mai placut decat unele ore. Dar asta nu inseamna ca dormeam pe banca pentru ca scoala nu e destul de haioasa. Vad multi pe aici care se plang ca profesorii sunt de vina ca nu fac orele prea interesante. Uita ca la scoala trebuie sa inveti ce ti se da, nu sa ai pretentii de mare vedeta. Nici mie nu mi-au placut vreodata orele de fizica dar asta nu ma oprea sa fiu cel mai bun.
Tocmai ce am dat teză la română cu subiect unic şi acum stau o oră in frig sa vină maxi...