Ce sens are intrebarea asta? suntem niste necunoscuti nici nu ne cunosti de ce tiar pasa ce facem? pe bune chiar isi pasa de existenta noastra?
Man, am o intrebare pentru tine...
Esti Alan?
Sunt ok doar ca am de facut vreo 6 variante de bac (fizica) pana marti.
Nu e nimic nou
Nu stiu despre ce vorbesti. Cine e Alan?
Nu conteaza... a fost un user pe acest site
Uite,ma enerveaza faptul ca trebuie sa invat matematica si informatica cand eu vreau sa citesc.
Mi-e ciuda ca din filozofie,istorie,filologie etc. nu se prea poate trai in timpul nostru,dominat de calculator.
M-am pus la mate-info pentru fizica in principal si pentru ca stiu ca imi pot alege orice faculatate dupa asta.
Daca vreau pot sa dau la Litere de exemplu.
Daca eram,invers la filologie,*** politehnica,in caz ca incepea sa imi placa mult matematica,stii?
Asa ca, poate poate, imi va reveni cheful de mate(ca eram si priceput, de asta am si ales profilul asta, acum nu sunt pentru ca nu imi place si nu mai invat foarte mult).
Daca nu...
Nu stiu ce o sa fac sigur.
Si eu cam fugeam de informatica, nu prea se lega de mine, dar matematica imi placea, in liceu nu aveam la matematica nota mai mica de 8, cred ca 8 a fost cea mai mica nota a mea la mate, in rest aveam numai 9 si 10, iar la bac la mate am luat 9, 10, nu ca m-as lauda acum
Nu ma pun cu toti nebunii cand vine vorba de matematica, prefer sa tac decat sa ma fac de ras cand e deschis subiectul matematicii. Tot ce stiu e sa nu fiu fentat la piata si sa numarul punctele pe care trebuie echipa mea sa le mai ia in clasament si golaveraj bwhahahahahaha!
Stai linistit, fotbalul este o adevarata filosofie, dar usor de inteles. Eu avand destui ani de cand il urmaresc si destui ani facuti amari si piperati, dar si cu bucurii, nu mai conteaza asta, mi-e usor sa zic ca-l cunosc. Suntem chit...
Daca vrei candva sa inveti ceva din el, ma intrebi si eu iti voi spune ce stiu.
Sper sa iti treaca gastrita. Eu nu prea mai fac nimic, ma plictisesc.
Uita-te si tu la filme p orno
Eu stiam ca pe 20 sau 22 sunt afisate rezultatele, ca si eu astept sa vad daca mai sunt in aceeasi camera ca si data trecuta si acum doua dati. Cred ca depinde si de loc.