Aș chema-o doar să o consolez Am pus un nume dar l-am pus la mișto cu litere la nimereală. Mă bucur că mai e un alt fan Hell Girl pe aici. E un anime destul de vechi, îmi amintesc că atunci când eram mic aveam un prieten care îmi povestea de anime-ul ăsta, era pe Animax iar acum un an cred că mi-am reamintit și l-am vizionat. Aștept un sezon 4! Oare mai apare?
Pai eu am auzit de el acum cateva zile, si am zis sa incerc, si azi m-am apucat de el, si am vazut deja primele 11 episoade din sezonul 1, deci mai am pana il termin, apoi incep si sezonul 2 si apoi sezonul 3, deci mai am pana il termin, deocamdata imi place mult de tot, chiar sunt curios cum o sa fie in continuare.
Aveți atac bun dar să vedem ce faceți în apărare căci Manchester are puterea să țină mai mult de minge și să își facă mai multe șanse. Dacă vedeai ce a ratat Zlatan mai ales. Eu zic că e jucător mare și își va reveni și cu voi se vor răzbuna ocaziile din meciurile trecute, că ocaziile și ratările mereu se răzbună.
Eu zic că fiind miza mare se vor schimba niște lucruri decât ceea ce a fost până acum. Asta e părerea mea, că va veni schimbarea și această echipă se va pune pe picioare cu noile achiziții și va face impresie. Nu pot să cred că cu asemenea jucători vom merge mereu în goluri puține, le trebuie doar un moment de strălucire pentru începutul relansării clubului.
Nu mai accesati site-ul nu pot sa ma teleportez peste tot iar stocul de panglici e epuizat momentan.
Deci tu esti fata iadului, huh? Stiam ca esti sadica, dar nu stiam ca esti in stare sa faci asa ceva
Sunt in stare de multe
Daca nu ai vazut animeul, nu ai cum sa stii ce se intampla. Hai sa iti explic :
Daca tu urasti o persoana, si ii scrii numele acolo si il trimiti, o fetita va aparea in fata ta si iti va da un fel de papusa cu o panglica rosie, iar daca ii iei panglica aceea, papusa va disparea, iar persoana careia i-ai scris numele acolo si l-ai trimis, va fi trimisa direct in iad, dar va fi mai intai putin chinuita si apoi trimisa in iad, iar dupa ce vei muri, si tu te vei duce direct in iad. Creepy, nu? Cam asa se intampla in anime, dar cred ca e fake, ca nu exista iad, dar asta e parerea mea, oricum eu o sa il incerc, poate il incerci si tu, si apoi sa imi spui cum a fost!
Mi-am facut curaj sa scriu numele cuiva pe care il urasc acolo, si am apasat pe "send", si mi-a spus ca acest site e legat de nu-stiu-ce-link, si mi-am amintit ca acel link a aparut si in anime, si mi-a aparut si mesajul ca daca sunt sigur ca il urasc si daca chiar vreau sa trimit mesajul ala, asa ca am anulat, pentru ca parea mult prea real si mi-a fost putin frica.
ღViS3CoLoRaT3ღ întreabă: