anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de acest site?

http://hotlinetohell.co.nr/

Eu ma uitam la animeul Hell Girl, si a tot aparut acest site in fiecare episod din anime, si m-am gandit sa il caut pe Google, si se pare ca acest site chiar exista, dar nu cred ca se intampla ceva rau daca faci pe acel site exact ce faceau si personajele din acel anime.
Cei care au vazut animeul Hell Girl, stiu despre ce vorbesc!

Deci, voi ce parere aveti?

40 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Fie ca echipa mai buna sa castige! Mai intai avem cu gainile de la Spuds,, arogantele sa fie la final!

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Noi avem meci important în Europa League, îl reîntâlnim pe fratele Van Persie iar după meci de "antrenament" cu Swansea. Eu zic că sunt meciuri destul de lejere înaintea furtunii laughing Aveți grijă că e meci important tare pentru voi.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Van Persie...sarpe viclean,, o jigodie! Avem la Ludogorets, apoi pe Grove cu gainusele si apoi marele meci!

| RoryM a răspuns:

Daca incerci tu poate o sa incerc si eu laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru RoryM):

Eu am vrut sa incerc, si cand am vrut sa trimit raspunsul mi-a aparut un mesaj, asa ca am renuntat, imi era prea frica, dar daca o sa ma enerveze cineva intr-o zi, foarte tare, nu o sa mai ezit.

| untu a răspuns (pentru Mayhem666):

Ba da! Fii sigur ca exista raiul si iadul!

| Mayhem666 a răspuns (pentru untu):

Atunci ar trebui sa fac un experiment si sa te scriu pe acel site si sa vedem ce se intampla dupa ce apas pe "send", asa ne dam seama daca chiar exista laughing

| untu a răspuns (pentru Mayhem666):

Nu o sa-ti mearga ca am incercat si eu acest link si imi da eroare 404! Fiti atent daca simt ceva te voi trage dupa mine!

| RoryM a răspuns (pentru Mayhem666):

happy

| Mayhem666 a răspuns (pentru untu):

Asta a sunat ciudat, ce vrei sa spui cu asta?