Chiar sunt bune, doar Anime stii sa desenezi asa bine? Daca te rog sa faci si tu emblema Arsenalului, poate te rasplatesc punand-o la avatar si promovandu-te)))).
Glumind putin, chiar ai talent
Scris in japoneza, nu in chineza. Da, sunt multe lucruri pe care nu le pot face, cum ar fi sa iert usor persoanele.
Cel cu SAO este chiar fain.
Mai ai de lucru la expresii si la fete. In rest imi place.
De exemplu la Mikasa a iesit ciudatel parul dar expresia este amuzanta.
Tot la Mikasa am remarcat mai multe detalii - uniforma si fularul ceea ce este un mare plus.
Mereu expresia faciala imi iese cel mai greu, uneori chiar deloc. Stiu ca acolo am de lucrat mult de tot. De obicei nici degetele nu prea imi ies. La par multi de pe un grup de Facebook, mi-au spus ca il fac prea ascutit/colturos.
Frumoase,dar cel mai mult imi place al doilea! E SUPERB! Ar trebui sa-l desenezi si la calculator, sa-l colorezi frumos
Imi plac.In special nr 2.Ai canal de yt? Unde ai invatat sa desenezi asa? Cand incerc sa desenez personaje din anime nu-mi ies...
Stii sa faci si altceva in afara de anime?
Da, am canal de yt, dar nu imi postez desenele acolo. Desenez de cand eram mic, nu am invatat dintr-un anumit loc cum sa desenez, dar recent am inceput sa desenez anime. Da, stiu sa fac si altceva in afara de anime, desenam peisaje cand eram mai mic, dar nu mai am pozele.
Multumesc frumos. Si mie imi place destul de mult al doilea, dar imi place mult si primul.
Trebuie sa-ti placa, doar e capotopera unui baiat '' imbatat '' in talent
Nu as spune chiar capodopera, dar multumesc, esti foarte dreaguta.
Sorry pentru greseala.
Pentru nimic
Nu era o greseala, doar ca nu mi se par ca sunt chiar capodopere. Da, sunt reusite mai mult sau mai putin, dar sunt departe de a fi capodopere.
Eu sunt praf la acest capitol, iar cand vad talent nu pot sa nu-l apreciez, asa ca felicitari!
Multumesc mult.
Te pup dulce
Si eu te pup pe tine.
Foarte fain, adică din punctul meu de vedere, consider că te pricepi foarte bine. Poate, poate cândva, îl vei desena și pe Juuzou ♡.♡ să îl arăți pe aici...
Btw, al treilea desen, ți l-am mai văzut pe grup (F.b)
Esti si tu pe Anime Romania?
Da
Ogo. asta tu? Impresionant. Cel mai mult cred ca-mi place al doile, cu toate ca pare simplist are destul de multe detalii.
Ai un talent imens (iar eu, nu vorbesc gratuit). Lucreaza in continuare, eventual ia-ti un indrumator daca esti foarte tinar(a). Succes!
Esti un talent innascut! Nu oricine poate sa faca asa ceva.Eu fac portrete, peisaje, desenez animale, etc.
Nu imi dau seama daca asta era un compliment sau daca erai sarcastica.
Scuza-ma,dar nu sunt sarcastica! Are talent!
Ai*
Oh, multumesc atunci. Nu stiu de ce, dar a sunat de parca erai sarcastica. Multumesc frumos.
Nu-s rele, dar as avea asa o mica observatie.
Bratele sunt inegale si cam iese in evidenta.Incearca inainte sa iti definitivezi desenul sa-ti creezi ceva repere peste care sa desenezi apoi.Nu e complicat, doar niste linii care sa te ajute sa pastrezi proportiile cat de cat ok.Cam asa ar fi ideea:
http://imgur.com/a/9R234