Asa ceva nu ar trebui sa existe. Pur si simplu fac de rusine forma de arta care ar putea sa fie anime-urile.
Nu o sa incerc sa generalizez dar mare parte dintre ele au un plot slab sau nu il au deloc... incearca sa creeze niste situatii imaginare cu personaje good looking doar pentru a da privitorului o senzatie de "bine", eventual uimire.
Deja dragostea dintre 2 baieti mi se pare un lucru destul de "bizar", eu fiind straight... faptul ca niste oameni au stat luni intregi ca sa animeze asa ceva mi se pare si mai bizar.
Manga este ceva mai ok, parca sunt mai realiste dar anime-urile de obicei *nu mereu* lasa foarte mult de dorit.
Este doar parerea mea. Apropo, foloseste termenele de Yuri si Yaoi caci mai multa lume le foloseste. Unii spun BL la Black Lagoon si se pot produce incurcaturi.
Bye!
Puteam sa folosesc termemenii de Yuri si Yaoi, dar multi care nu se uita la anime, sau care nu citesc manga, nu vor stii ce inseamna, si m-am gandit ca poate BL si GL sunt termeni care ii stiu si cei care nu au legatura cu lumea otaku.
Am vazut multe persoane straight (si fete si baieti) care se uita la yuri si yaoi, si chiar le plac aceste doua genuri, chiar daca acele persoane sunt straight, am vazut asta pe multe grupuri, forumuri si alte locuri acest lucru.
Asta are legatura mai putin cu orientarea sexuala dupa parerea mea, acum na, fiecare cu ce-i place, nu pot sa te invinovatesc ca nu iti plac aceste doua genuri, cum nici tu nu ma poti invinovati pe mine ca imi plac ambele genuri.
Bye!
Fiecare cu preferintele lui, totusi cred ca Bl e ma mult pentru fete iar GL pentru baieti desi exceptiile nu sunt excluse, sau cu alte cuvinte (cum spunea un proverb in rusa ) : La gust si culoare prieten nu exista!
anonim_4396 întreabă: