Eu nu sunt rasist, dar cand vad ca Romii se bat/se injura eu NU ma bag. Daca ma bag, pot veni cu toate cunostiintele lui/ei si sa ma bata. Eu ma feresc de ei, nu pentru ca mi-e frica, dar vreau sa evit lovituri.
Deci asta e ideea, nu-mi plac de ei, dar nici nu pot face ceva impotriva lor.
Nici eu nu sunt rasist, nu am nimic cu nimeni, dar tiganii de acest gen nu ii suport. Cei care isi vad de treaba lor, muncesc etc. sunt oameni ca si noi, nu am nimic cu ei dar cei ce fura, dau in cap etc. ar trebui expulazti pe o insula pustie.
Eu am sa-ti zic ce ma deranjeaza pe nimeni. De furat, de omorat. si romanii fac aceste lucruri. Alta e problema mea: admiterea la facultate, intrarea la liceu.
Cu siguranta stiti cu totii ca sunt locuri speciale pentru rromi, care trebuie ocupate de rromi, indiferent de nota lor. Asa se face ca am avut un coleg care nu-si invata in generala, stiind va va intra la un liceu de top si cu media 6-7 pe un loc destinat rromilor, in timp ce noi trebuia sa invatam pe bune pentru a prinde un liceu bun.
Cu facultatea este la fel. Unii nu intra nici macar la taxa cu medii de 8, iar rromii intra lejer si cu 6. Mi se pare discriminare fara de studentii/elevii romani. Daca ar invata pe bune, sa intre unde vor, la orice liceu, la orice facultate. Sa intre numai rromi, daca isi merita locul. Dar nu asa, nu sa piarda un elev roman un loc cu o medie de 8, in favoarea unui rrom cu 6.
Puteti sa nu fiti de acord cu mine, asta e parerea mea si nu mi-o va schimba nimeni. O zi frumoasa.
Sincer mi-e scarba de genul asta de oameni si nu ma refer numai la rromi pentru ca sunt si romani care fac multe rele... furturi, crime si asasinate