anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce vise ciudate,frumoase, scary ati avut?

9 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Eu am visat ca eram pe un munte si mi-am rupt o unghie si apoi dimineata m-am trezit speriata sa vad daca intr-adevar era rupta si nu era laughing

| Mădă0611 a răspuns:

Ciudat si frumos: Am visat ca zburam, aveam aripi de libelula (vazusem una cu o seara inainte), si m-am oprit langa un rau, erau acolo cativa inorogi. love struck
Frumos: baiatul de care imi placea se inscrisese iar in clasa a 8-a doar ca sa fie coleg cu mine day dreaming, terminase faculta. In realitate amandoi o terminaseram.
Scary scary nu am ca imi feresc mintea de porcarii, dar visam des ca nu mai pot merge, fugi de fapt, cadeam in maini si incepeam sa fug asa, apoi ma transformam in caine lup sau chiar lup. Mereu se intampla ceva naspa undeva si trebuia sa ajung repede acolo. Doar jumate e scary.

| Sociopat a răspuns:

E trippy raaaau. Aveam vreo 12 ani, am visat ca eram intr-o padure cu brazi inalti si ningea.Ninsoarea era de fapt cenusa care cade din cer.M-am plimbat prin padure si am gasit ruina unei nave spatiale(la momentul ala credeam ca-i nava).M-am trezit, speriat de nu mai puteam pentru ca aveam senzatia ca nava aia era distrusa din cauza mea.Ma simteam foarte ciudat, m-am dus in baie sa ma pis apoi m-am spalat pe maini si fata incercand sa-mi revin si m-am pus in fund pe gresie sa ma linistesc(eram al dracu de speriat si simteam ca n-am pentru ce sa traiesc). Brusc visez cu ochii deschisi, sunt mic si plutesc in fata dusului, dusul devine un tun spatial. Apoi mi-am revenit din daydreaming si am realizat ca nava distrusa din vis era tunul spatial din mica "viziune".Sa-mi bag ****...A fost cel mai imens lucru psihic pe care l-am trait.Ma simteam atat de gata sa ma sinucid, atat de nasoala era starea provocata de vis.A fost incredibil.Am mai avut 1 experienta de genul, la fel, in vis si alte doua in care pur si simplu simteam ca tin mingi tepoase in mana si puteam simti tepii cum imi ating pielea, nu puteam strange pumnul si eram speriat.Am mai avut o experienta de genul aseara, ascultam muzica si brusc simt in gura ca incepe sa apara senzatia pe care am avut-o si la maini acu mult timp, ca am tepi ce-mi ating pielea.N-a durat mult de data asta.Creca ar trebui sa ma duc la psiholog.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare