Te duci mâine la facultate? Îmbracă-te, că îți intră gerul prin gaura aia de la mijloc.
Bineînţeles că dacă o iubeşte, o acceptă aşa cum e
mai un picior, mai un ficat, ehh
Nu neaparat. Daca iubesti o persoana, o iubesti indiferent cum este ea. Cu cat e mai diferita, cu atat e de neinlocuit.
Cam ai dreptate.
Cand nu am avut eu, ma rog?
Daca e iubire, va ramane langa ea. Eu am in grupul de prieteni o fata si un baiat care sunt impreuna de mult timp, cam vreo 3 ani si un pic, iar prin primavara anului astuia, tipa a descoperit ca e bisexuala si i-a spus si lui asta. El a acceptat ca ea sa incerce sa aiba o relatie cu o alta fata si in tot timpul asta a asteptat-o sa vada daca chiar e asa cum a zis ea. E asa cum a zis, iubita lui e bisexuala, dar s-a intors la el si acum sunt impreuna si el a acceptat a 3a persoana in relatia lor doar de dragul ei si a zis ca ar accepta orice de la ea pentru ca o iubeste. Poate am fost pe langa subiect, dar ai zis "inclinatii ciudate" si chestia asta mi se pare ciudata rau pentru ca eu nu as accepta.
Nu ai citit ce scria in paranteza? Prin inclinatii ciudate ma refeream la altceva. O persoana care poate sa fie indragostita de propriul sex mi se pare la fel de normala ca si o persoana care este indragostita de sexul opus. Nu mi se pare ceva anormal.
Tocmai de aia am scris ca poate sunt pe langa subiect, principalul subiect era "inclinatii ciudate" si mie mi se pare chestia asta ciudata, dar fiecare cu parerile lui, nu?
Asa e, fiecare cu parerile lui.
E castigat tipul,, are 2, nu una!
Daca baiatu' are tot aceeasi minte, e normal inca sa o iubeasca.
Daca baiatu' are o minte normala o sa se lase de fumat iar dupa o paraseste.
Ba, atata timp cat are o margina de siguranta ca nu o sa incerce sa il tortureze/omoare si pe el, eu zic ca pot sa se iubeasca in continuare
Daca o iubeste, nu vad care ar fi problema, chiar daca ea e putin mai pe langa normalitate.
A mnu man pentru ca eu sunt cu cineva care cam raneste oamenii... nu pot scrie aici ce face dar daca o cunosti e de treaba
anonim_4396 întreabă:
cristinacurasov1000 întreabă: