Ca sa te urasca cel mai mult incearca sa nu iti mai pese, nu il mai baga in seama.
Bafta in continuare!
Prezenta e suficienta *kidding*
Daca tu chiar vrei sa te urască mai mult gaseste-i punctele sensibile si fa-ti de cap. Eu de obicei nu încurajez chestiile de genul, dar azi m-am trezit cu un chef de răzbunare. Anyway, good luck!
Și ce găsești amuzant în faptul că ai putea avea probleme psihice?
Oricum pot numi asta numai matur nu. Citind răspunsurile îmi dau seama că el ți-a cam depășit nivelul, el tratându-te cu ignoranță iar tu încercând să cauți soluții cum să îl enervezi pe un site public. Foarte matur și nepenibil, ce să spun.
Sa ii dai block. Asta rezolva tot. Pentru ca in ziua de azi nu mai suntem obligati sa surtam pe nimeni. Numai oameni de nimi care se dau ''smecher'' cu 10 ''facultati'' si alea platite din banii rudelor!
Pai nu am cum sa ii dau block in viata reala. Persoana de care vorbeam era din viata reala, nu de pe acest site.
Atunci nu iti mai bate capul cu persoane de genul. Iti economisesti timpul facand ceva contra sa aiurea. Pe cand ai putea sa faci ceva distractiv si educativ. Prosti sunt destui. Trebuie sa nu le dai apa la moara.
LisaJulie întreabă: