Degeaba ai bani, daca esti singur si degeaba esti fericit, daca nu ai bani, tot devi trist...deci fericirea ar trebui sa le includa pe toate. Vine la pachet cu banii + altele, deci fericire.
P.S: asta e gandire de egoista, dar hai sa facem abstractie de asta
Esti total gresit!
Banii nu aduc fericirea si nici nu o pot cumpara!
Sunt miliardari care se sinucid sau cad in depresii, tocmai pentru ca nu sunt fericiti.
Daca esti fericit, inseamna ai deja tot ce vrei, inclusiv bani.
Depinde, nu toti percep la fel realitatea, eu unul as fi foarte fericit daca as avea foarte multi bani. Poate ca banii nu aduc fericirea dar o intretin.
Daca chiar vrei sa faci ce ai zis tu, poti! Cauti sponsori, iti programezi zborurile cu vreo sase luni-un an inainte ca sa prinzi preturi foarte mici, la fel si cu cazarea. Sint straini care calatoresc de bubuie cu maxim 1500 eur pe luna, daca nu chiar mai putin. Se intampla sa aiba si bloguri respectivii, tot dadeam peste cate unul.
P.S. Legat de ce zici tu cu "vad ceva, trebuie' sa am" aia nu are nimic de-a face cu fericirea. E slabiciune si predispozitie catre dependente de toate genurile. Eu de multe ori fac cate un exercitiu de vointa si NU imi satisfac poftele desi mi-as permite bine-mersi. E pur si simplu chestie de disciplina. Si, ca sa detaliez pana la capat, ma face mult mai fericit sa imi inving predispozitia de a ceda unui impuls de moment pe care o avem mai toti decat a imi satisface o pofta de scurta durata si dupa aia sa regret sau sa alunec spre alta pofta.
Uita-te la toți copiii ăștia răsfățai ce ajung pentru ca au bani multi.
Si toți oamenii de afaceri miliardari care se sinucid.
Fericit ești când ai prieteni si familie.
Nu suport pe nimeni care au părerea ta.
Eu stiu ce fac banii sin om.
Vrei tot mai mult si tot mai mult.
E o adicție.
E bine sa ai fix cat îți lipsește.
Banii te fac scârbos la caracter si eu sunt foarte recunoscător soartei ca nu am si nu am avut bani multi.
Nu e adevarat, banii nu aduc fericirea.
Foarte multi oameni care au castigat la loto au sfarsit singuri si saraci.
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-E-WbnmGQ
Gandeste-te cati oameni ar vrea sa profite de tine, cat de greu e sa iti gasesti un prieten adevarat in ziua de azi, cat de greu e sa-ti gasesti sufletul pereche.Te-ai gandit? E perfect. Acum inmulteste asta cu cateva mii.
Cand se va afla ca ai bani mii de oameni vor vrea sa fie prietenii tai, mii de fete vor vrea sa fie impreuna cu tine, mii de oameni vor vrea sa te pacaleasca.
Pedeapsa mai mare ca asta nu cred ca exista.
Gandeste-te cum te vor percepe cei care iti sunt deja prieteni si familia nu te va lasa sa le dai un leu. Familia ta va pune presiune pe tine sa imparti,, castigul'' cu ei.
Gandeste-te ca banii iti vor schimba mentalitatea.
99% dintre oamenii care primesc avantaje nemeritate ajung sa creada ca pozitia lor e meritata.Ca banii aia sunt produsul geniului lor.Ca nu e doar o intamplare.Incep sa-si atribuie calitati imaginare doar ca sa-si explice succesul, tocmai pentru ca e foarte frustrant sa stii ca ai bani, dar nu ii meriti, ca nu esti mai bun ca inainte.
Sa nu mai vorbesc despre satisfactia de a face ceva.Scopul celor mai multi e sa faca bani, dar cand au facut deja bani?
Ce rost mai are sa se mai dea jos de pe canapea?
"daca ai bani automat esti fericit"
Daca ai bani si ai vreo boala incurabila si o sa mori peste vreo 2 saptamani cu toti banii din lume in buzunar mai esti fericit?
Pentru ca am ales de 3 ori cu inima, mintea de data asta îmi zice sa aleg banii.
De 3 ori am ales doar cu inima și nu a funcționat. Am ales mereu banii mai mulți și mai mulți mereu cu mintea. Deci clar nu aleg inima eu, voi alege mereu banii. Ma împinge pana și biserica sa aleg un bărbat după bani nu după inima.