Te uiti prea mult la filme horor, chemi politia daca se intimplă cum zici tu, daca mai apuci, daca nu, te omoară nebunul ăla.
Nu m-am mai uitat la un film de groaza de cateva luni, chiar as vrea sa ma uit la unul, planuiesc sa ma uit la Ouija 2, dar mai e pana apare.
Fuga-i rusinoasa, da' e sanatoasa. Nu as avea nici timp de reactie, dar la ce viteza de atlet am,, nici cu mama ei de fuga nu m-ar prinde. Sa ma bat cu el, nu as putea, doar daca as fi nebun sa stau si sa lovesc un turbat cu un cutit!
Fereasca Dumnezeu. Nu stiu..cred ca as avea un moment de panica insa mi-as reveni repede si mi-as vede de drumul meu. Daca iti vezi de treaba nu se ia nici naiba de tine, insa daca ar vrea sa imi faca rau, l-as lovi destul de tare pe psihopat.
Cu ce l-ai lovi? Esti mereu pregatita cu o arma la tine?
Cu un picior in bilute sau i-as da cu sprai lacrimogen. Si stiu cateva miscari de aparare. Nu imi e teama decat de Dumnezeu.
As lupta prin autoaparare de la cursul de arte martiale, i-as lovi mana sa arunce cutitul, apoi i-as suci mana si il imobilizez pe jos si sun la politie sa vina si sa-l duca in arest si acolo as depune plangere pentru amenintare si tentativa de omor!
Mi-aș scoate briceagul din gheata si as fugi catre el de dementa ce sunt.
Acum serios vorbind, cred ca as manca pamantul fugind de tipul respectiv. Faza asta îmi amintește de o intamplare horror când veneam cu niste prieteni pe la 2:00 de la un concert si un psihopat ne-a alergat vreo 2 străzi cu o ranga in mana sweet memories
Cred ca a fost terifiant As fi vrut si eu sa fiu de fata
Terifiant? Noo... Deloc, mai sa nu fac stop cardiac de euforie. La ce viteza am prins puteam sa ne calificam la olimpiada
Si sora mea mi-a spus ca era o data cu o colega si se intorceau de la scoala si era unu cu un topor si le urmarea, dar au bagat viteza si au scapat de el, chestia era ca ele veneau de la scoala in timpul zilei, deci era lumina afara.
De ce ai umbla cu un topor pe strada? Mi se pare deplasat. Iar pe deasupra sa te mai pui sa urmărești copii. Mie îmi suna a pedofil.
Eu cred ca se intorcea de undeva din padure, si cred ca era cam beat, ca altfel nu pot sa-mi explic ce era cu el. Eu cand eram mai mic stateam cu o vecina si ne jucam in curte, iar un nebun dupa strada ne urmarea si voia sa intre in curte dupa noi, noi ne-am ascuns si el statea la poarta si se chinuia sa o deschida, dar era incuiata, iar noi am stat ascunsi pana a plecat. A fost terifiant pentru noi fiind copii. Mai mi s-au intamplat ciudatenii de genu, cand eram la liceu si ma duceam la autogara, tot ala de care am spus ca statea la poarta cand aram copii, a inceput sa ma urmareasca, si era noapte, iar eu am inceput sa fug pe strada cat mai repede, ca sa scap de el, iar el a inceput sa fuga dupa mine, si zambea ca un nebun, ba chiar radea, dar pana la urma am scapat de el. O data o urmarea pe o fosta colega de-a mea si pe o colega de-a ei cand se intorceau de asemenea de la liceu, si s-a urcat si in autobuz. Bine ca am scapat de el, acum cativa ani a murit. A fost gasit decapitat, stiu, terifiant.
N-ai idee cate faze asemanatoare mi s-au întâmplat si mie, dar daca ma gândesc mai bine acum reactionez mai bine sub presiune (ba chiar mi-am dezvoltat al 6-lea simt antistalkeri ) deci intr-un fel m-au ajutat.
A murit decapitat. Cat de horror.
Asa am auzit, nu stiu daca este adevarat. Am auzit ca a fost gasit decapitat si dezbracat intr-o padure. Exact ca in filmele horror.
Scena demna de un film.
Am patit si eu o d-asta acum ceva timp, eram mai mic. Era intr-o vara si eu cu amicii mei cica sa facem varse, sunam la porti si apoi fugeam, ghinionul a fost intr-o seara cand era fix in curte un om, vreo 3 strazi ne-a alergat cu o cazma in mana. Adrenalina dusa la extrem/
Me: ''Hey dude, can i kill with you?'',
Dude: ''No!''
M: ''Why?''
D: ''Because you can't!''
M: ''//Stole the knife and put it on his neck// Oh yeah?''
D: ''Fine, fine, you can!"
M: ''YAAAAY''
Cam asta este povestea mea, daca nu ma asculta de la inceput o sa-l omor!
Depinde de cum mi-a fost ziua. Ori m-as enerva din cauza tipatului, ori as sta neclintita.