anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati fi intr-o noapte pe o strada slab iluminata, si ati auzi dintr-o data un tipat si apoi v-ati intoarce privirea ca sa vedeti daca este cineva in spatele vostru si ati vedea, sa zicem cam la 50 de metri distanta de voi un om care tine in mana un cutit si vine alergand si tipand spre voi, ce ati face? Cum ati reactiona?

37 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te uiti prea mult la filme horor, chemi politia daca se intimplă cum zici tu, daca mai apuci, daca nu, te omoară nebunul ăla.

| Mayhem666 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu m-am mai uitat la un film de groaza de cateva luni, chiar as vrea sa ma uit la unul, planuiesc sa ma uit la Ouija 2, dar mai e pana apare.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Mayhem666):

Scena demna de un film.

| Clorox a răspuns:

Me: ''Hey dude, can i kill with you?'',
Dude: ''No!''
M: ''Why?''
D: ''Because you can't!''
M: ''//Stole the knife and put it on his neck// Oh yeah?''
D: ''Fine, fine, you can!"
M: ''YAAAAY''
Cam asta este povestea mea, daca nu ma asculta de la inceput o sa-l omor! laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

Cand am citit ce ai scris, mi-am adus aminte de o scena asemanatoare dintr-un anime, dar nu mai imi amintesc ce anime era.

| veryhonest a răspuns:

Depinde de cum mi-a fost ziua. Ori m-as enerva din cauza tipatului, ori as sta neclintita.

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Am patit si eu o d-asta acum ceva timp, eram mai mic. Era intr-o vara si eu cu amicii mei cica sa facem varse, sunam la porti si apoi fugeam, ghinionul a fost intr-o seara cand era fix in curte un om, vreo 3 strazi ne-a alergat cu o cazma in mana. Adrenalina dusa la extrem/