Bai,intrebarea ta imi da batai de cap! Eu nu imi doresc doar un singur lucru))
Zi tu un raspuns la propria intrebare. Poate ma inspir de la tine.
Sa gasesc o fata sincera, serioasa, amuzanta si care sa ma placa si eu pe ea desigur, personal nu cred in asa ceva mai degraba cred in chesti gen calatori in alta dimensiune decat in faptul ca exista fete serioase si sincere
Mi-aș dori să prind peștișorul de aur care să îmi îndeplinească 3 dorințe, iar una dintre dorințe ar fi să găsesc lampa lui Aladin care să îmi îndeplinească alte 3 dorinte, iar duhului din lampa sa îi cer o dorință în care să o întâlnesc pe zâna cea buna... care la rândul ei să îmi îndeplinească 3 dorinte, iar una din ele ar fi ca de ziua mea să îmi aducă un tort cu lumânărele în care să suflu și să mi se îndeplinească o dorință, iar dorinta de la suflatul tortului ar fi să gasesc un trifoi cu patru foi... să am noroc
Cam slabut. Pot avea o singura dorinta: sa mi se implineasca toate dorintele!
Sa nu traiesc degeaba pe pamant, fara sa fac nimic.
Am intentia de a fi mai mult decat un egoist care traieste pentru el, vreau sa fac ceva si pentru altii :
"Să râzi mult şi des; să câştigi respectul oamenilor inteligenţi şi
afecţiunea copiilor; să obţii aprecierea criticilor corecţi şi să
înduri trădarea prietenilor ipocriţi; să apreciezi ceea ce este
frumos şi să descoperi ce este mai bun în fiecare; să laşi în
urma ta o lume un pic mai bună, fie printr-un copil sănătos, fie
printr-o bucată de grădină, sau printr-o condiţie socială
îmbunătăţită; să ştii că măcar un suflet a respirat mai uşor
pentru că ai trăit tu. Asta înseamnă că ai reuşit."
— Ralph Waldo Emerson
Mi-as dori sa gasesc lampa fermecata care sa indeplineasca 3 dorinte.
Dupa mi-as dori pace mondiala, sa fiu nemuritor si de fiecare data cand cumpar ceva sa primesc inapoi dublul sumei achitate.
Sa am salariu de 3.000€ pe luna fara plata la km. Oricum si acum fac bani destui de buni umbland prin europa
Aș vrea doar ca părinții mei să-mi ofere mai multă afecțiune și să accepte o persoană la care eu țin mult și m-a ajutat de multe ori, dar ea n-o suportă pentru că mă simt mai liberă cu persoana aia și de când am cunoscut-o nu mai sunt genul acela de persoană care să nu aibă prieteni și să facă doar treburile casei.
Pai eu mi-as dori, (stiu ca e cam copilaroasa ) Cand fac degetele in forma de pistol (cel mare in sus si aratatoru' in fata) si ma prefac ca trag cu un pistol, sa trag un glont si sa am un infinit de munitie
Ce copil sunt
Pai, in primul rand, mi-as dori inca trei dorinte. Apoi as rezolva problemele cele mai grave in lume (precum foametea, moima etc.), dupa care mi-as dori sa fiu bogata, foarte bogata, sa pot sa calotoresc sa vad lucruri noi, sa adnez o parte din avrea mea orfelinatelor. Apoi, as readuce la viata anumite specii disparute, sau m-as face geniu. Iar daca nu s-ar putea sa am mai multe dorinte, sincer as vrea ca lumea sa fie un loc mai bun, sa nu ne judecam unii pe altii, dar nu se poate, din pacate sa traiesti intr-o lume perfecta, asa ca m-as dori sa fiu foarte inteligenta, si sa incerc sa fac lumea un loc mai bun. Si cel mai probabil o sa ajung o bunicuta de 60 de ani, care este un geniu diabolic, si care a innebunit incercand sa schimbe lumea in bine, asa ca incearca sa o distruga XD
Imi pare rau ca raspunsul meu nu are nici o logica, dar csf, ncsf.
anonim_4396 întreabă:
cosmy1993 întreabă: