| VanatorulDeFantome a întrebat:

Daca mi-ati vazut intrebarile precedente stiti ce fac daca nu o sa va spun: Eu si cu inca patru prieteni vanam fantome, vampiri, varcolaci, troli, strigoi etc. Deci intrebarea mea este daca stiti pe cineva care are nevoie de ajutor legat de paranormal si supranatural sau poate chiar voi trebuiti ajutati spuneti! Putem extermina orice, ABSOLUT orice! Nu avem nevoie sa fim platiti! Cazul poate sa fie de ori unde in tara sau chiar din afara tarii spuneti-ne si o sa venim! Avem tot ce e necesar (Apa sfintita, Biblie, argint, usturoi, tepuse, pumnale, cutite etc. tot ce e nevoie!) Funda celui care imi da o misiune de unde pot lua un trofeu frumos!(Suntem profesionisti!)

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Deschideti-va firma.Nu lucrati la negru.Ca va aresteaza ITM-ul.Va mai faceti si reclama pe aici.

| VanatorulDeFantome explică (pentru darrio2007):

Darrio2007 de unde stii tu ca lucram la negru? Daca vrei sa stii noi avem firma!

| darrio2007 a răspuns (pentru VanatorulDeFantome):

Daca ai firma trebuie sa platesti impozite.Voi spuneti ca nu vreti sa fiti platiti.Cu ce tineti firma daca nu veti avea profit?

| VanatorulDeFantome explică (pentru darrio2007):

Darrio2007 noi nu vrem sa fim platiti pentru ca noi nu vrem bani vrem doar sa ii ajutam pe altii! Si daca ai crede si tu ti-ai da seama ca nu iei nimic cu tine pe lumea cealalta!

| anonimg a răspuns:

"Omul acesta isi avea locuinta in morminte, si nimeni nu mai putea sa-l tina legat, nici chiar cu un lant." (Marcu.5:3)
"Duhul cel rau le-a raspuns: "Pe Isus Il cunosc, si pe Pavel il stiu; dar voi cine sunteti?"
Si omul in care era duhul cel rau a sarit asupra lor, i-a biruit pe amandoi si i-a schingiuit in asa fel, ca au fugit goi si raniti din casa aceea". (Fapt.19:15)
Cu care dintre acestia ai putea lupta? Nu trebuie sa raspunzi. Daca ingerii lui Dumnezeu nu ne-ar ocroti neincetat, de mult ar fi fost depopulat pamantul... Te sfatuiesc sa lasi incumetarea, si in locul ei sa aduci in inima ta credinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În iad sunt multe duhuri necurate.
Vânătoare plăcută!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-am mai zis sa mergi la Socola, la Iasi, acolo va cazati ani buni si o sa gasesi si zei daca vrei.

| nowar a răspuns:

Deci,ca sa inteleg : vanezi fantome cu 4 prieteni, cine sunteti de fapt Echipa Misterelor? Care dintre ei esti, cumva Scooby Doo? laughing

| MIKIdutza8 a răspuns:

Uite,nu vreau sa te dezamagesc insa nu cred ca vei gasi vreodata un varcolac, un vampir sau troli, adica daca ar fi sa o luom logic fiecare poveste are un sambure de adevarwinking, dar totusi poti sa crezi in ceva ce nu ai vazut? sau poate ati vazut...cand eram mica si eu mergeam cu prietenii in casele parasite din sat care se afla in padure,credeam ca vom prinde fantomelaughing,dar de fiecare data ramaneam dezamagiti,ma rog am deviat de la subiect si de la ce te intereseaza pe tinelaughing. Daca vrei locuri cu adevarat "bantuite" si poate chiar exista cum am spus orice poveste are un sambure de adevar eu una zic ca merita sa vizitati castelul Iulia Hasdeu,din cate am auzit de la persoane de incredere acolo chiar exista ceva ciudat, dar te sfatuiesc sa nu iti faci sperantehappy.Am auzit multe povesti despre tara noastra si despre asa zisele "fenomene stranii'', si ceva ceva cred ca exista, insa e greu de crezut ceva ce nu vezi, oricum bafta!happy