| Bubiku a întrebat:

Dau FUNDA!
Am PhotoScape. Imi puteti si mie spune cum sa editez poze sa arate asa:
http://hi5.com/......otoUser.do

Ma refer la intensificarea culorilor. :x Inca odata dau funda!

Si daca imi mai puteti spune cum sa tai/cropez o persoana dintr'o fotografie si sa o pun pe alta fotografie

Răspuns Câştigător
| Emena a răspuns:

Dai la bright, color si de acolo modifici tu

5 răspunsuri:
| Bubiku explică:

DEtalii, nu pot detalia atata timp cat nu stiu ce sa fac, tocmai de asta am intrebat, nu e logic? Vreau in mare parte sa stiu cum pot face sa intensific culorile unei poze astfel incat ea sa arate ca poza de mai sus

| Pisoi_9588 a răspuns:

Paithinking
deschizi photoscape-ul si dai la editor, dupa care te uiti in josul paginii pe la mijloc si scrie ( auto level, auto contrast, sharpen, filter), tu dai la filter, dupa aia dai la film effect si o sa-ti apara mai multe optiuni iar tu o alegi pe care iti place mai mult. sper ca ai inteles cevahappy

| Pisoi_9588 a răspuns:

Paithinking
deschizi photoscape-ul si dai la editor, dupa care te uiti in josul paginii pe la mijloc si scrie ( auto level, auto contrast, sharpen, filter), tu dai la filter, dupa aia dai la film effect si o sa-ti apara mai multe optiuni iar tu o alegi pe care iti place mai mult. sper ca ai inteles cevahappysi in legatura cu taierea pozei. sorry nu ma pricep.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu eu. E mai mult de explicat. Si mai am si alt program in care iti poti face culoarea sa iasa mai mult in evidenta. Ti le pot da pe mess happy

| Zuzuleex a răspuns:

De la "auto contrast" sau "auto level"... daca am inteles eu bine happy

si in legatura cu taiatul si lipitul unei persoane dintr`o fotografie intr`alta, acest lucru il poti face pe paint...

fundita?happy