| Anonimus937382 a întrebat:

Hey TPU, de ce bărbații vor ca ai lor copii să se nască băieți? Pe mine sincer mă dezgusta aceasta tipologie de bărbați, deoarece, după părerea mea, ei nu au dreptul să ceară așa ceva, pentru că femeia își distruge corpul, suferă durere și naște, are grija de copii. De ce bărbații continua să se comporte ca niște tomberoane? Cum pot ei sa aibă dorințe din astea? Dacă ei nu știu ce înseamnă să naști, iar fiica ce are? Nu este tot a lor? Nu este tot din sângele lor? Dacă ești barbat și vrei cu ardoare un băiat ești un gunoi, care nu are respect pentru femeie, sa va zic ceva femeia este singura care are dreptul sa aibă pretenții din astea, deoarece ea suporta toată durerea și punct.

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Care barbati? Ai niste statistici? O groaza de tatici vor sa aiba fete.Cred ca generalizezi cat se poate de aiurea.E normal sa ai preferinte, atat timp cat nu te obsedeaza, plus ca sexul copilului oricum nu il alegi.

| StoicAnalysis a răspuns:

E strict parerea ta, asa cum e si strict parerea lor. Acuzi la rang de inchizitie barbatul pentru ceea ce-si doreste. Ingrijorarea ta era valida doar daca barbatii respectivi duceau femeile cu forta intr-un laborator unde poti schimba sexul copilului direct din ovul ( Ceea ce e sf si inexistent ( cred ). Nu mai fi frustrata pe subiecte de genul, nu te priveste si nu sunt rau voitoare.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Una e sa iti doresti in limita bunului simt, si alta e sa renegi o viitoare fetita nou nascuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că vor că băieții, descendenții să le poarte numele și să-l ducă mai departe.

| Anonimus937382 explică (pentru anonim_4396):

Și fetele pot duce numele mai departe, nimeni nu te obliga în ziua de astăzi sa renunti la numele tău de familie, faci asta dacă ești proasta!

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Vor băieți, dar nu conștientizează ca mai mult ei trebuie sa-i educe Haha