anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce exista atata "HATE" fata de baietii care se penseaza si se epileaza?
Si eu ma pensez si epilez si mi se reproseaza des ca nu ar trebui sa fac asta, ca nu este "normal".
Sa-mi defineasca cineva cuvantul normal.
Voi ce parere aveti in legatura cu subiectul asta?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Din partea mea, să facă fiecare ce are chef cu propriul său corp. E timpul să nu se mai acorde atâta atenţie stereotipurilor tradiţionale, care ne restricţionează libertatea şi individualitatea şi ne constrâng să fim ceva ce nu suntem.

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-am nimic cu barbatii care se epileaza sau se penseaza, dar am ceva cu acele cosmeticiene care habar nu au sa penseze un barbat ca pe un barbat.Am mai zis-o, il vazusem pe unu in autobuz cu sprancenele pensate tip nike ( linii bine definite ) si vopsite negre de parca erau facute cu markerul. M-am asezat pe alt scaun numai ca sa nu-l mai vad in fata ochilor. laughing Mai e si faza cu manichiura, daca ti-o faci ca barbat nu mai esti barbat. Alta idee pe care eu nu o consider ok, mi se pare complet normal sa ai manichiura ingrijita si unghiile sa nu fie ciopartite in fel si chip, dar aici iar apar unele dudui care mai aplica si un lac incolor I don't want to see ( le-as taia mainile - alora, nu clientilor )

Consider ca designerii, revistele, cei care fac reclame si cei care se ocupa de cosmetica au repetat istoria. S-au adunat frumos la o cafea si au pus in practica o reteta care a mers in cazul femeilor acum multi ani (aia cu promovarea produselor pentru epilare si a rochiilor fara maneci sau scurte ca sa castige toata lumea ) doar ca intr-o formula adaptata pentru barbati. Pana atunci femeia era femeie chiar daca nu se epila dar acum daca s-ar opri din a face asta ar fi judecata. ( mai e si trend-ul cu barba extra bibilita promovata de tot felul de reviste, case de moda etc. ca sa mai castige saloanele un ban si sa se produca tot felul de potiuni pentru ingrijirea parului facial )

Pana la urma fiecare trebuie sa faca ce considera ca e mai bine cu propriul corp si sa nu mai avem idei fixe asupra cum ar trebui sa arate oamenii. In lumea asta nebuna, nu esti considerata femeie sau feminina ( in functie de "inteligentul/inteligenta" care judeca ) daca iti porti parul scurt - acum se incearca schimbarea mentalitatii si multe femei au adoptat tunsoarea garcon.

Fiecare poseda un creier si are libertatea de a alege ce considera ca e mai bine pentru el, ca unii iau totul asa cum li se da ( copiaza unu la unu o vedeta a momentului ) si nu trec prin filtru ratiunii ceea ce primesc de la mass media e fix problema lor.

Subscriu la ce a zis anamariarot.

| MihaelaDart a răspuns:

Trebuia ca maimuta sa copieze pe cineva, in sensul ca si barbatii au inceput sa fac treburile femeiesti. Ori esti barbat si-ti arati ca unul ori ca o femeie! Mie nu-mi plac la fizic barbatii epilati si pensati, nu sunt deloc fotogenici, mi se par de prost gust. Fara suparare, este propria opinie. Ai pus o intrebare ca sa suporti toate raspunsurile pe care le vei primi, fie negative ori pozitive.

| ionutborcea a răspuns:

Frate penseazate incontinuare si epileazate mai ales daca esti fotbalist conteaza sa arati bine si pentru Hate iti zic ca nu conteaza ce zic alti conteaza doar ce crezi tu depre tine!

| Mayhem666 a răspuns (pentru relian):

1. Invata sa scrii corect gramatical, si apoi mai vorbim;
2. Daca nu iti convin intrebarile mele, nu raspunde;
3. Da, ma epilez si pensez saptamanal indiferent de anotimp;
4. E contul meu si intreb ce vreau, cum vreau si cand vreau.

| Mayhem666 a răspuns (pentru TFKatarina):

In sfarsit un raspuns pozitiv! Thank you happy

| chifteluțaqt a răspuns:

Eu ca fată nu m-am epilat niciodată. În orice caz, fiecare are versiunea sa de normalitate. După părerea mea un băiat arată mai bine îngrijit.

| untu a răspuns (pentru T0T):

Toti daca sunt constienti, nu trebuie sa faca schimbarea de sex ca este un pacat!

| Nitroblast a răspuns (pentru NAT0):

Am uitat de astia cu piercing-uri si cercei, pe aia ii punem separat si bagam hate-ul si pe ei, stai linistit laughing)

| syd a răspuns (pentru Deaad):

A disparut acel om de mult, din secolul trecut. de o perioada buna suntem intr-un declin, dar nu ai cum sa il opresti, cel putin acum, asa ca nu merita sa-ti bati capu sa explici

| Nitroblast a răspuns (pentru Deaad):

Cedry2k - Spre zero, din albumul Clipa schimbarii.

Am zis ca il pun la capatul versurilor, nu l-am mai pus, rusine sa imi fie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca vezi domnule, se pizdifica/feminizeaza barbatul,ei spun...
De parca diferenta dintre sexe nu ar fi ce ai intre picioare,cred eu.
Normalul este definit de majoritatea, daca majoritatea considera ca acel x lucru pe care il faci este gresit, esti anormal, este anormal sa faci asa ceva.
Pana la urma, femeia de ce sa se epileze si barbatul nu?
Indiferent ce faci, cineva tot o sa aiba ceva negativ de spus.
Daca tu vrei sa te pensezi sau sa te epilezi, cine sunt eu sa te critic, cine sunt eu sa iti spun ce sa faci cu corpul tau, cu ce ma deranjeaza pe mine?
Oricum, nu trebuie sa convina cuiva, faci ceea ce simti.