Când eram mic am dat bună ziua unui bătrân și el a început să-mi țină morală că lui trebuie să îi dau sărut mâna nu bună ziua.
Pe când eram copil era un moș arțăgos de la care furam tot timpul pere. El stătea toată ziua să urmărească ca nu cumva să-i dispară perele din pom dar noi tot mai prindeam câte un moment în care nu era acasă sau avea treabă și ne serveam. Avea moșu niște pere bune rău de mai mereu ne prindea tot acolo când își termina treburile și să vezi apoi ce scandal ieșea că încerca să fugă după noi să ne altoiască câteva. Noi fiind mai șmecheri și mai rapizi bine-înțeles că nu ne prindea iar a doua zi totul se relua de la capăt. Era un fel de joc de-a șoarecele și pisica, moșul nu știa ce să mai facă să ne împiedice să-i furăm perele iar noi ne tot gândeam cum să facem să nu ne prindă. Ce vremuri...
M-am asezat odata in autobuz.
Si nu era nimeni cu care sa ma fi,, intrecut", ca pana la urma, nu sunt genul ăla, as fi cedat locul.
Dar nu era nimeni care sa-l tanjeasca, asa ca m-am asezat eu.
Si vine o baba, si nebuna se aseaza efectiv la minein brate (avea cel putin 150 de kg la prima vedere) si na iti dai seama. Mai sa ma zdrobeasca.
Si am mai avut o experienta, tot cu o babă care s-a asezat la mine in brate, ca cica
,, De ce nu te-ai ridicat cand m-ai vazut pe mine venind?"
E clar...